writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

22.12.2012, 10:09

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Danes bomo imeli ribo (ostriž) in krompirjevo solato, za najmlajšega člana še malo zelenjave zraven, za sladico bova pa s tamalim popoldne piškote spekla. Jutri pa za naju jurčki (še ne vem, ali kar samo z jajcem ali pa bom iz njih naredila omakco za k testeninam), tamali gre k babici in bo tam jedel kosilo, čisto tamali bo imel pa zelenjavo in riž.

clock-img

22.12.2012, 15:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

clock-img

22.12.2012, 16:32

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

kremna zelanjavna juha z ribano kašo, pire špinača in hrenovka, potem pa veliko junk fooda ker mini praznuje :)

clock-img

23.12.2012, 04:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Včeraj zvečer smo ostanke od kosila porabili za tople sendviče. Za današnje kosilo pa bodo domači fusili s smetansko omako in šampijoni. Pa motovilec zraven.

Popoldan pečemo paštetkine piškote, al pa jutri, odvisno od časauser posted image . V ene bom probala not zamesit začimbe (cimet, pimet, ingver, mlete klinčke). Upam, da bodo užitni, ampak se mi tak luštajo dišave

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.12.2012 4:48:02 >

clock-img

23.12.2012, 08:32

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

včeraj: kuhane kozice v domači paradižnikovi omaki, špageti ali česnov kruh, pečena paprika
danes: na žaru pečeni lososovi kotleti, divji riž/njoki (za izbirčneže, ki ne marajo divjega riža:)); rukola, pesa
sladica: v načrtu je domača bajadera :)

CARPE DIEM!

clock-img

23.12.2012, 11:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

No mi pa danes kruhova štruca, moram porabit ostanke francoskih štručk od praznovanja, pa goveji zrezki v omaki in zelena solata z radičem, sladica pa torta in brawniji, mogoče še prva runda piškotov če bo čas user posted image

clock-img

23.12.2012, 14:58

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Telečje medaljončke na žaru, njoke v čebulno- senfovi omaki, mehko solato.

clock-img

23.12.2012, 15:21

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Pečena teletina in krompir iz pečice,solata

clock-img

24.12.2012, 11:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

včeraj goveji zrezki v omaki in kruhovi cmoki, danes pa špageti z bolonese omako..

more bit neki na brzino ker že potekajo priprave na večerjouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

24.12.2012, 12:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Goveja juhca s kroglicami, losos na žaru z domačimi rezanci, francoska solata.

clock-img

25.12.2012, 10:22

clock-img

karamela

pencil-img

645

Pol goveja, pol kokošja juha, krompir pire, pečeno svinjsko meso, solatka, za posladek potratna potica

clock-img

25.12.2012, 10:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Goveja juha znudlci, puranji zrezki v omaki in široki rezanci, pa zelena solata z radičem, sladica pa cimetovi in orehovi piškotkiuser posted image

clock-img

25.12.2012, 20:45

clock-img

caelia

pencil-img

188

oo, šele zdaj sem videla ta forum.. pisan na kožo.. res rada kuham... evo, mi smo danes meli..

Govejo juho z zdrobovimi cmočki, bučkino kremno s krompirjem in smetano pa poleg česnove hrustke.
za priloge smo meli beli riž, krompirjeve cvrtke, polnjene šampinjone in kruhov cmok.

Meso je bla goveja pečenka iz ribice našpikana s celim česnom v omaki s suhimi slivami in korenčkom, pa svinjski kotleti pečeni v čebuli in ocvrti piščančji zrezki po pariško s sezamom.

Poleg sem skuhala še gobovo omako iz jurčkov.

Solato smo meli pa zeleno s semeni granatnega jabolka in praženimi lešniki in kitajsko zelje.

Sladica pa čokoladni trifle s pomarančami.

Sem mela pa celo familjo (sestro od mojega in njenega moža) pa taščo in tasta na kosilu.. pa seveda mi štirje :)

tako.. tolk od mene.. jutri pa naprej :D

clock-img

26.12.2012, 07:45

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Včeraj sva midva kuhala za celo razširjeno familijo. Predjed: pršut na gresinu in kapeleti z gorgonzolo. Glavna jed: sv. pečenka z krompirjem, zelje, klobasa, pa špinača, radič z fižolom. Sladica: palačinke, polnjene z kremo za kremšnite (notri še banana in pomaranče), zraven pa kepica vanilijevega sladoleda. Še zdaj sem sita.user posted image

Danes: bom kaj skombinirala z včerajšnjimi ostanki. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

26.12.2012, 13:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Polnjene bučke in motovilec. Popoldan pa ajdove palačinke z nutelo

clock-img

27.12.2012, 09:34

clock-img

mini86

pencil-img

6050

še ne vem kaj bo za kosilo, vem da da bodo za sladico palačinke k si jih je tamau zaželel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

27.12.2012, 13:53

clock-img

mini86

pencil-img

6050

evo..pa vem..oz mam že pol narjeno

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše rižuser posted image

clock-img

27.12.2012, 14:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše rižuser posted image

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesauser posted image

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

clock-img

27.12.2012, 14:30

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesauser posted image

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

solata bo itak..je pa že tko namenjeno ker sicer ne vem kako ampak mi je riža zmanjkaluser posted image

clock-img

27.12.2012, 20:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.12.2012, 07:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

jagenjček in zelenjava iz pod peke. Solata. Čokoladno-nutelina rolada

clock-img

28.12.2012, 16:25

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Za kosilo danes jota. Za večerjo pa glih kar pico pečemo.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

28.12.2012, 18:54

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

clock-img

29.12.2012, 05:23

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

A je to še našauser posted image

clock-img

30.12.2012, 15:20

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

danes je tak len dan... brunch (ob 12ih) je bil croque madame - gratiniran toast z jajcem
pozno kosilo/zgodnja večerja pa bo puran v smetanovi omaki in riž... pa solata po 100 letih.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem