writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

02.11.2010, 13:41

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

mini prvic jih bom delala,pomoje povsod pasejo,sploh,ce je bila kaka omaka poleg user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/11103/priloge/rizeve-kroglice-s-sirom/

To jaz ponavadi delam z zrezki v omaki... pride super:) jih bom pa danes delala za vecerjo... same in zraven solatka pa je:) do sedaj sem jih delala tako kot pise v tem receptu... ampak me je malce motilo ker gre kar dosti olja:S tako da bom danes poskusla delat v pecici... bomo vidli kako bo ratalo...
je katera ze mogoce delala te riževe kroglice na tak nacin?

drugace pa imamo danes za kosilo se vedno segedinar... ma ni in ni ga konec:D sem ga naredila se za mojo mamo in oceta, pa sva na koncu ostala sama z taveliko posodo segedinarja... tako da jemo samo se to...:) ima katera mogoce kaksen recept, kako porabit segedinar...?!:) bi bil dobrodosel... zelo;D

LP:)

clock-img

02.11.2010, 13:49

clock-img

al1*

pencil-img

2246

pirini široki rezanci in bučkina omaka.

lp

clock-img

02.11.2010, 13:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2010, 14:04

clock-img

constanca

pencil-img

425

Kind Lady, kako pa naredis te krompirjeve zrezke s sirom?

Se priporocam za info.

lp

clock-img

02.11.2010, 14:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2010, 15:39

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

ima katera mogoce kaksen recept, kako porabit segedinar...?!:) bi bil dobrodosel... zelo;D

Zamrzneš ga in se ga čez 14 dni ful razveseliš, ker ti ga ni treba skuhatuser posted image

Govej juhica, puranji zrezki v omaki, pire, solata

clock-img

02.11.2010, 20:39

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Danes smo jedli zunaj - dobesedno! na eni klopciuser posted image . Skuhala sem pa testenine s paradižnikovo omakco in dala v termo posodo. Fajn stvar. Ko smo prišli domov, sem pa spekla nakapljane piškote (drop cookies).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

02.11.2010, 21:51

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

ima katera mogoce kaksen recept, kako porabit segedinar...?!:) bi bil dobrodosel... zelo;D

Zamrzneš ga in se ga čez 14 dni ful razveseliš, ker ti ga ni treba skuhatuser posted image

Por*as, ce pa trenutno nimam prostora v skrinji... like nothing at all:S ampak si bom zapomnila za drugic... le kako se nisem zdej?:D

clock-img

02.11.2010, 22:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pikantna rižota s kolerabo in grahom.

clock-img

03.11.2010, 07:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Por*as, ce pa trenutno nimam prostora v skrinji... like nothing at all:S ampak si bom zapomnila za drugic... le kako se nisem zdej?:D

Namesto v posodico ga daš v vrečko, sploščiš in za to se vedno najde plac v zmrzovalnikuuser posted image

Slivovi cmoki se mi podijo po glavi že 2 tedna. Upam, da mi jih bo uspelo danes skup spackat. Če ne pa puranji zrezki v omaki in pire, zelena solata

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.11.2010 8:01:09 >

clock-img

03.11.2010, 09:17

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Namesto v posodico ga daš v vrečko, sploščiš in za to se vedno najde plac v zmrzovalnikuuser posted image

Slivovi cmoki se mi podijo po glavi že 2 tedna. Upam, da mi jih bo uspelo danes skup spackat. Če ne pa puranji zrezki v omaki in pire, zelena solata

Verjemi mi... ni prostora:D nimam prostora niti za ledene kocke:D

Drugace pa danes delam tople kumare + hrenovke:)

clock-img

03.11.2010, 10:16

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Piščančje in tunine tortilje

clock-img

03.11.2010, 11:32

clock-img

constanca

pencil-img

425

porova kremna juha in palacinke s skuto

clock-img

03.11.2010, 11:34

clock-img

hel32

pencil-img

1053

Pečenice, kislo zelje in zebeljen fižol.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

clock-img

03.11.2010, 14:36

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

buranja,

in pa njoki user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

clock-img

03.11.2010, 14:44

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Zelenjavna juha , skutni štruklji z mletimi orehi in drobtinami...

clock-img

03.11.2010, 14:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

buranja,

in pa njoki user posted image

kaaaj?a res..a to paše zravn..o prou probat mormuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

03.11.2010, 14:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ričet. user posted image

clock-img

03.11.2010, 16:16

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Pol pa neki kar ti dela gužvo vzameš ven in hitr segedin notuser posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 16:36

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Pol pa neki kar ti dela gužvo vzameš ven in hitr segedin notuser posted image user posted image

hehe... sem zdej dala ven kumare (za tople kumare), tako da je ravno dovolj prostora... pa cisto nic vec:D naslednji teden bom mela cistilno akcijo v skrinji in bom kuhala samo tisto kar je notri... bo mir za en cas:D in plac seveda...:)
hudic je, ce imas samo tri redale skrinje...:S zmrznem nekaj zelenjave, kaksne zrezke ipd pa je poln:S pa si predstavljaj kako to zgleda poleti, ko notri nafilam se kak sladoled ipd:D

clock-img

03.11.2010, 22:23

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

hehe... sem zdej dala ven kumare (za tople kumare), tako da je ravno dovolj prostora... pa cisto nic vec:D naslednji teden bom mela cistilno akcijo v skrinji in bom kuhala samo tisto kar je notri... bo mir za en cas:D in plac seveda...:)
hudic je, ce imas samo tri redale skrinje...:S zmrznem nekaj zelenjave, kaksne zrezke ipd pa je poln:S pa si predstavljaj kako to zgleda poleti, ko notri nafilam se kak sladoled ipd:D

Se mi ni treba predstavljati, ker imam jaz štiri predale, tako da sva tam, tam. Sem jo pa slab mesec nazaj odtajala in zložila po predalih tako kot se zagre in se je kar nek prostor naredil. No pa zdaj, ko sem po porodu se tudi pridno prazniuser posted image

Drugače smo pa danes jedli ajmoht.

clock-img

04.11.2010, 11:02

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

juha, losos, krompir in kuhana zelenjava, omaka iz kisle smetane in hrena

nekaj še rabim za sladico user posted image

clock-img

04.11.2010, 14:43

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Včeraj smo makaronflajš pa solato, danes je pa spet moj vege dan- zelenjavni polpeti+ kisla repa in krompir. user posted image

Jst.

clock-img

04.11.2010, 14:50

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

mesno - zelenjavna juha in skutne palačinke.

clock-img

04.11.2010, 15:31

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Perutnicke pecene v vrecki za peko... riz in solata:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem