IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Saj improviziraš lahko tudi s takimi recepti, brez skrbi;). Meni je fajn probavat tudi druge recepte, ker če je samo moj impro, potem smo omejeni na mojo glavo - je pa na svetu še par milijonov dobrih kuharjev, mnogo boljših od mene in se splača kaj naučit od njih
.
Saj tako delam- ideje kradem z gledanjem slikic in določenih sestavin, vsi obožujemo vedno kaj novga poskusit, zato ap pravim, ad si naslove nikoli ne zapomnim. Evo gledam kuharski kanal še med miganjem na orbitreku, zraven mam zvezek in če je kaj zanimivega, hitro zapišem sestavine in mal skiciram zadevo- naslov ap anikoli, ga kar po svoje napišem
Zato pa so mi pol tale
čudna imena, ko nič ne povejo tolk smotana

. In tolk, sem vprašal gugla in mi ni nič našel, itak, če še narobe napišeš
Kar s etiče bešamel omake oz sirne, ap definitivno ne bom dala, ker bi lahko bilo preveč smetane, sira in jajc za njih, ko že itak ne jejo v večjih količinah. Gobe pa sm ezato mislila, ker ni glih mala količina in bi mogoče kaj manjkalo, tudi okus

. Bom probala doma brez gob, sam moram še prej v trgovino v nabavo. Paradižnikove omake pa samo moj mož ne prebavlja (v malih količinah ja, v večjih pa ne)- recepta ne morem sprobat v času ko bo še on jedel- na tisti večerji bo tudi meso, tak da itak ne bo on tega jedel

- jaz samo hočem doma poskusit prej, preden tole dam komu drugemu na mizo
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.10.2011 12:26:26 >