writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

11.10.2012, 08:55

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kr segedin bom naredila pa rižev narastek

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.10.2012, 09:10

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Jota. Palačinke z nutelo in višnjami.

clock-img

12.10.2012, 10:53

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Otrok osliča in krompir. Midva z možem cesarsko solato.

clock-img

12.10.2012, 12:23

clock-img

Luns

pencil-img

226

Golaž pa polento danes, jutri bi pa poskusila pastirsko pito. Pa Mateykin kruh bi se splačalo probat.

clock-img

12.10.2012, 12:36

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

baje mamo družinsko zabavo pr tašči in bojo neki hudi jagnječji zrezki pa pečen krompir, pa seveda solata. jaz bom pa nardila še špinačo in cupcakes s kostanjevo kremo ter čokoladnim posipom (une solzice), da ne bo 80% samo meso in krompir..

clock-img

13.10.2012, 09:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

krvavice, pire, zelje

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.10.2012, 09:57

clock-img

mini86

pencil-img

6050

goveje zrezke v omaki, njoki in solata

clock-img

15.10.2012, 12:44

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Včeraj sem naredila lazanjo z brokolijem, mini paradižniki, feta sirom in tunami in ker imam tako fajn velik pekač (hvala, Ankicauser posted image ), je je ostalo dovolj še za danes. No, ob juhici s stročjim fižolom in domačih kremšnitah za čez.

Jutri mora bit "mamina juhica iz vseh zelenjav" na R. željo, kaj bo pa glavno kosilo, pa še ne vem.

V soboto so bili pa bučni njoki z žajbljevim maslom in parmezanom.

< Sporočilo je popravil ronja -- 15.10.2012 12:46:00 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

15.10.2012, 13:02

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Mesno-zelenjavna lazanja.
Za sladico kupljene kokosove kocke user posted image

clock-img

16.10.2012, 10:30

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Pri nas bodo pa danes čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir. Zbiram pa moči in energijo....oz. se probam otrest lenoritisa in spacat ledeno torto z višnjami. Zelo dobra, hitro narejena, to je za take bolj "muhte" gospodinje user posted image user posted image

clock-img

16.10.2012, 10:32

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Goveja juha,špinača,pire,hrenovke

clock-img

17.10.2012, 08:42

clock-img

mini86

pencil-img

6050

t ledeno torto z višnjam

recept prosim

clock-img

17.10.2012, 08:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

učeri me je mateyka tok zasikirala s temi palačinkami z zeljem in klobasouser posted image user posted image , da sem se odločila da tega NE naredimuser posted image user posted image

tko da bodo filane paprike in pa palačinke s skuto in mletimi lešniki

clock-img

17.10.2012, 08:57

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Telečji zrezki v gobovi omaki, riž z zelenjavo, zelena solata.

clock-img

17.10.2012, 09:04

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Kuhana govedina,pire (zame pražen) ter hrenova omaka

clock-img

17.10.2012, 09:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

musaka, solata in čokoladni cupcakes

clock-img

17.10.2012, 11:32

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Pohane marele, domač kruh. Pa majoneza za zraven user posted image

clock-img

18.10.2012, 12:25

clock-img

ronja

pencil-img

15289

predvčerajšnjim kitajska juha iz raznih zelenjav in s kitajskimi rezanci, palačinke z domačo marelično, jagodno (hvala dedi) in borovničevo (hvala, babi) marmelado.
Včeraj spet ta juha, ker je je še ostalo, pa buhtlji (kupila babi) za čez.

Danes za prvo kosilce grisek, potem pa nekaj zelenjavnega, še ne vem, kaj in domače čokoladne kremšnite za čez.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

18.10.2012, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.10.2012, 13:06

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Danes ničuser posted image
Gremo na kostanjev piknik, za večerjo bo pa riževa čokolada, ki sva jo včeraj z malo naredile.
Danes, ko i moža bomo z deco imeli žur v prehranjevanju user posted image

clock-img

18.10.2012, 13:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

učeri me je mateyka tok zasikirala s temi palačinkami z zeljem in klobasouser posted image user posted image , da sem se odločila da tega NE naredimuser posted image user posted image

so sorry - v bistvu ni mi user posted image milsim, da sem naredila dobro (gurmansko) delo, ko sem rešila zelje in klobaso; ali sem rešila palačinke, sej ne vem - oboje? dva dobra dela? user posted image

tko da bodo filane paprike in pa palačinke s skuto in mletimi lešniki

mmmm, I like it user posted image

clock-img

19.10.2012, 09:04

clock-img

_sonček

pencil-img

229

palačinke s skuto in mletimi lešniki

A lahko dobim recept za to? user posted image

pri nas bo danes pire krompir, špinača, hrenovke in solata iz stročjega fižola

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

19.10.2012, 09:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

spečeš palačinke, pol pa v posodi zmešaš jajce, sladkor-ga more bit kr nekaj-probaj, skuto, lešnike (ti iz srca priporočam orehe-js bi jih tud rajši dala pa sem zgleda v trgovini narobne pograblauser posted image ), pa mal sladke smetane da ni tako "suho", to namažeš na palačinke, jih daš v protvan in pol čez polijem jajce zmešano iz sladke smetane..če ti kaj file ostane namažeš tud po palačinkah v protvanu..

za boljšo predstavo..tamala skuta od mu-mislim da je 250g je nekje za 6 palačink..

clock-img

19.10.2012, 09:27

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kolerabna omakca, riž, pečen sv. zrezek, solata

jutri pa verjetno kalamari s krompirjem v pečici zame, moj bo pa-če se mu bo dalo, si jih filu za na žaruser posted image

clock-img

19.10.2012, 09:40

clock-img

_sonček

pencil-img

229

spečeš palačinke, pol pa v posodi zmešaš jajce, sladkor-ga more bit kr nekaj-probaj, skuto, lešnike (ti iz srca priporočam orehe-js bi jih tud rajši dala pa sem zgleda v trgovini narobne pograblauser posted image ), pa mal sladke smetane da ni tako "suho", to namažeš na palačinke, jih daš v protvan in pol čez polijem jajce zmešano iz sladke smetane..če ti kaj file ostane namažeš tud po palačinkah v protvanu..

za boljšo predstavo..tamala skuta od mu-mislim da je 250g je nekje za 6 palačink..

mnjami user posted image  hvala za recept, tole sprobamo čez vikend user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem