writing-img

RE: Kaj bi pogrešale pri/v hiši?

clock-img

11.01.2010, 20:35

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Midva sva tudi pri načrtihuser posted image

sem uspela moža prepričati v centralni sesalni sistem in jašek za perilo (hvala Rijiuser posted image user posted image user posted image ), sicer pa planirava še rekuperacijo in toplotno črpalko zrak voda, pa kolektorje tudi. Teorija zaenkrat, seveda. Hiša bo brez kleti, z garažo zraven, shramba zraven kuhinje.

Sicer bi fuul rada videla kako sliko teh jaškov za perilo.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

12.01.2010, 07:42

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Tolk idej ste navrgle, da komaj čakam, da začnemo risati načrt user posted image

HVALAAA user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

12.01.2010, 18:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pogrešala bi, če ne bi imela en prostor kuhinja/jedilnica/dnevna, talno gretje, dovolj veliko kuhinjo, igralni kotoček v tem enotnem prostoru, kabinet, fitnes sobo, veliko teraso za piknike, klima v vsaki sobi. Nikakor ne pogrešam centralnega sesalnega sistemauser posted image - bi imela, če mi ne bi bilo treba sesat, takpa vseeno moraš vlačit in jaška za perilo tudi ne pogrešamuser posted image -vržem čez štenge in imam jašekuser posted image .

Pogrešam pa neko cenejšo varianto gretjauser posted image

Pogrešam tudi welness sobo s savno in jakuzzijem-pobožne sanjeuser posted image , še večjo fitnes/igralno sobo, krušno peč zunaj za peko pizz, odojka, jedi izpod peke... zimski vrt poln palm, kamin v dnevni(to pa se mi najbrž uresničiuser posted image )

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.1.2010 18:45:24 >

clock-img

14.01.2010, 23:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.01.2010, 00:07

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Svojo lastno kopalnico, ki ima dosop samo skozi spalnico,
sončne kolektorje
krušno oz. lončeno peč, da se lahko gor poležava
klet
okrog hiše pa vrt
garaža ob hiši
velika banja v kopalnici

clock-img

17.01.2010, 16:26

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Mi smo se v novo hiško preselili oktobra in zaenkrat ne bi še nič spreminjala. Imamo ogrevanje na toplotno črpalko, z razpeljanimi cevmi v zemlji, noter je prav fino toplo in nobenega radiatorja nikjer user posted image . Kaminček je pa še v planu. Tako. Za gušt.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem