IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa
Pri nas pa biti zunaj sploh ni tako fino,kot bi moralo biti.Al Marisa noce hodit,noce domov,noce stat na baby bordu,al se cmera...al pa Safija vpije v vozu.Zadnje dni se dogaja,da kar obe vpijeta.
jao.
Ko je bila samo Meri,so bili sprehodi res uzitek,zdaj pa bolj preizkusanje mojih zivcev.Grem kar nerada ven,samo notri bit,je pa se huje.
Saj bo boljs,samo da Safija mal zraste.
TMS - imaš pa res boljše živce od mene, ker jaz se že vidim, da bi odpovedala. Zato pa si bom poiskala varuško vsaj za par ur, dopoldne, preden gre Sofija spat... Ker se mi zdi nemogoče to obvladovati. Sploh če tudi mali ne bo rad v vozičku, kot Sofija ni bila, pa kaj če se bo Sofija pritoževala, da je to njen voziček...

Sicer pa naša je zelo rada zunaj, zadnje dni je po cele dneve zunaj, sploh čez vikend... in je tako divja, da jaz tega ne obvladujem... malo na tobogan (kjer jo moram paziti, da ne pade nazaj, ker je precej visok), pa leti sem in tja, pa v pesek, pa z mini vozičkom nekam dirka... oni dan mi je trikrat izginila za par trenutkov

Tako da bom res potrebovala eno punco, da mi pomaga...
AS - naša pa ima še kar rada hlače in pleničko

Ima tudi rada kahlico, ampak za druge namene... Hm, bomo videli, po moje bo zadnja tu gor brez pleničke

Baje sem bila jaz tudi taka
Za Gardaland pa ti težko rečem - za vožnjo v skodelicah bo Lovro že bil, pa za parado lutk, kakšen bolj simpl ringlšpil... ostale reči pa so po moje bolj za šolarje, ne vem... mene je bilo še v 8. razredu strah tiste mega gugalnice, še zdaj bi me bilo, no
Lunca, ti pa bi morala psihološke knjige pisat

Ali pa v politiko iti
RMRM - lepa frizurca. Našo sem jaz doslej enkrat pošišala, ne vem, kako bo kaj pri frizerju. Ona ne ve, kaj je to "bodi pri miru"
Anaj, daj, to da lepo spite, fuuuuul pomeni. Se mi sploh ne smiliš zaradi ostalega čez dan

Oglasi se še kaj in mi daj kakšne nasvete!
Tako, zdaj pa greva s pupo še neke rože sadit. Imam tegle za zgornje sobe...