TMS, sem te hotela še enkrat vprašati, kaj

pomeni zgornji stavek, ker jaz sem ga razumela, da jaz "ne grem" - "ne greš, kompot", pa mi sploh ni šlo skup, zdaj pa vidim, da misliš na gres, papiko
Njamka, še sem tukaj
Glede GH je pa nam P svetovala banano, korenček in krompir pri 5m. Tako da malo sadja in zelenjave. Meso potem po 6.m, samo je bil bolj obup, ni kaj rada jedla, saj še zdaj ne, no, ampak vseeno je bilo malo boljše pri 8m, ko je jedla isto kot midva... Kako se bom v drugo lotila te GH, mi še ni jasno, računam, da bo bebi rajši jedel kot beba
Prej sva pa z dragim posnela kratek filmček za malega, kako ga čakamo, zibko pokazala, pa moj trebuh, mala mu je pomahala in potem pobožala trebuščka

Podoben filmček ima tudi Sofija... Ja, pa spravljam se pisat dnevnik za spomin... Sofiji ga že pišem, imam nekje 80 strani (mali zvezek) napisano, pa bi tudi njenega morala dopolniti, malemu pa od začetka... Sem danes brala, kar sem napisala pupi, pa je kar zanimivo, sem že veliko stvari pozabila, tako da se mi zdi fajn. Samo ne vem, a bo fantku taka reč zanimiva
Grem zdaj spat počasi, potem morda kakšno leto ne bom