IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa
Pa nared otrokom veselje in pripelji tasco no
Ampak kaj nista bila ze lani sama in je tvoj isto pol v cetrtek prisel?
A ves kaj bi moja sama pocela?Saj enkrat je bila,ko sem sla jaz z Meri v slo.Pol je pa se dec naju peljal in kasneje po naju prisel,tako da je bila sama se 2noci.Ves cas je visela na netu,celo noc gledala grozljivke,vse kar je morala narest je bilo na brzino.Ker smo mi prej prisli,kot je mislila,so bile cunje oprane v stroju,v susilcu,smeti en kup,skatle od pic in se doma je ni bilo...za zjokat.Samo sem ze navajenba,da kadar pridem iz slo.najprej do ene polnoci pucam,da zjutraj sploh lahko vstanem
Lani je blo v A ful enih praznikov, tko da je bil moj velik doma, sta pa pri moji svakinji spala, čez dan sta bla v bistvu sama, enkrat al dvakrat sta pa pri sosedih spala

.
Joj, če bi men tako bombo pustil, bi znorela. No, bom poročala kaj me bo pričakalo

, ker jaz sem tok en zatežen tip glede tega

. Je zadnjič tašča nekaj za L. packala po moji kuhni in je dala umazano posodo v stroj, men gre pa to tok na živce, ker sami vedno splaknemo preden damo posodo not. Pa z vlažnimi robci mi je napo in šipe pucala, da je blo vse mazasto. Kao, za sabo počisti, jaz sam pa mela petkrat tok dela za njo. Ko pa gre je pa nujno treba posesat in vsaj kuhno pomit po tleh. Ne praš, nimam pojma kaj dela. Komaj čakam da gre mali v vrtec, da ne bom več od nikogar odvisna, ker to me ubija

.
Evo, zdej sem se spet razpisala, pojamrala čez taščo, ki sicer ni slaba, ma pa ful čudne fore, zdej pa res grem.
pa,pa