IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
RMRM še meni nekaj razjasni. Jest sm na ta vročinski krč čisto pozabila da obstaja pa se res lahko kar zgodi očitno. Se mi pa zdi da sem enkrat prebrala da moraš otroka čim prej slečt in v mokro brisačo zavit. To še velja ali bolje samo ta položaj. Sm šla nazaj brat in vidla, kaj je L. doletelo. Revček. In če se enkrat zgodi je večja verjetnost ponovitev?
Mate0ja, tud jaz se prej nism v to nikol spuščala. Drgač pa v literaturi piše, da se otroka ohlaja. Sam v tisti paniki, ko ne veš kaj je s tvojim otrokom, ker ne veš, al je ep.napad, al vroč. krč, a bo dihal, al ne bo, a bo preživu al ne bo, niti ne pomisliš da bi karkoli z njim počel, razen da čimprej prideš v bolnico. Vsaj pri meni je blo tko. Pa res nočm nobene strašit, ampak jaz sem to tko doživljala. Sej zdej točn vem kaj nardit, mam tud zdravilo, ampak ko je pa prvič je pa res kriza. Sej če krč popusti, pol je ok, pr nas je blo pa po moje več kot 20 minut, so še v bolnici neki časa rabil, da se je stanje normaliziralo. Pa še to pol ko je dobil tavelko dozo enga zdravila. Stesolid ni prijel

.
Ja, pa velika verjetnost je, da se bo ponovilo. Sicer to ni pravilo, samo glede na L. težave je večja verjetnost, seveda pa ni nujno.
Bo dosti za danes, mirno nočko vsem skupaj.