writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del

clock-img

30.01.2010, 23:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

´Slovka,lusten trebuscek imas,sicer si pa suhicauser posted image

Podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

´Slovka,lusten trebuscek imas,sicer si pa suhicauser posted image

Podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponavljanka sestavljanka,ponavljanka sestavljankauser posted image

clock-img

30.01.2010, 23:14

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ni tako najlažje?

clock-img

30.01.2010, 23:16

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, maš zs

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

clock-img

30.01.2010, 23:19

clock-img

Anonimen

KaJ se spet šuntate?user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, maš zs

tenks grem bratuser posted image

Sem ravn brala,ce je kaj novega Tamika pisala o njenem skoraj ugrabljenem dojenckuuser posted image ...pa o st.bodijev..

clock-img

30.01.2010, 23:23

clock-img

Anonimen

Ma dej no, pust jo. user posted image Itak mislim, da je blo tuki nekej v ozadju. 

clock-img

30.01.2010, 23:26

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

to je blo pa me tud čudn. Sicer se grozn sliš, sam vendaruser posted image

clock-img

30.01.2010, 23:33

clock-img

Anonimen

ejj,men je blo tudi cudno,samo nisem hotla nic napisat...pa se vceraj pisala zaradi st.bodijev,dons tole,pa babici odpeljal,nc pa kako...pa koj so ga dobil.

Kakorkoli grozno,tko al tkouser posted image

RMRM,ti pa ponovi vajouser posted image

Obiski so prisli-Didli saj vem da te zanima,pa noces tezituser posted image ,puncka ful lustkana,tamala moja hecna,koj not padla,kot bi se skos z vrstniki druzila,pa kregala se je tut hihi..moz je bil ravn tko doma..je bil tooolk priden,vse naredil...sem mu rekla,da se mora lepo obnasat,da mi ne bi sramote delal,pa je skor mal pretiravaluser posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:39

clock-img

Anonimen

Dobro si ga vzgojilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:42

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ejj,men je blo tudi cudno,samo nisem hotla nic napisat...pa se vceraj pisala zaradi st.bodijev,dons tole,pa babici odpeljal,nc pa kako...pa koj so ga dobil.

Obiski so prisli-Didli saj vem da te zanima,pa noces tezituser posted image ,puncka ful lustkana,tamala moja hecna,koj not padla,kot bi se skos z vrstniki druzila,pa kregala se je tut hihi..moz je bil ravn tko doma..je bil tooolk priden,vse naredil...sem mu rekla,da se mora lepo obnasat,da mi ne bi sramote delal,pa je skor mal pretiravaluser posted image user posted image

kleo, zakaj že>

clock-img

30.01.2010, 23:43

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dobro si ga vzgojilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:43

clock-img

Anonimen

haha,ja,sicer bi spet jezik pokaluser posted image

clock-img

30.01.2010, 23:44

clock-img

Anonimen

kleo, zakaj že>

na zs si povedala.................

.
.
.
.

NNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

30.01.2010, 23:45

clock-img

Anonimen

Veš, kolkr to punco berem , se pojavlja po vseh mogočih forumih.Sploh starševskih. Njeno življenje je v bistvu znano vsem, ki jo imajo možnost brat. In razkrila je ogromno informacij za zunanje bralce forumov. Razkrila življenje lastnih staršev, kaj delajo, kaj imajo doma, s čim se ukvarjajo...pa v bistvu je nihče ni nič spraševal.user posted image In ker ti dandanes škoduje lahko vsak , pa naj bo to zaradi foušije ali pa maščevanja, sem mnenja, da smo preveč odprti po spletu. Slik jaz nimam več, niti na FB, ...te scene v glavnem.user posted image
V glavnem, kolkr sem prebrala to punco, imajo njeni starši doma varstvo otrok in seveda ta situacija bo zelo škodovala njihovim storitvam.

Kleo, otroci se hitro zaigrajo, kajne?user posted image Brez vsakega truda. Kako je pa šprehala Marizza?user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:46

clock-img

Anonimen

Vidim, da vam ZS-ji laufajo na polno.user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:46

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Sori,sori. Sem zdej še enkrat. Sem mislila da lahko samo forvartiram, pa očitno tuki na RR ne gre. Dej zdej poglej, če si dobila.

clock-img

30.01.2010, 23:48

clock-img

Anonimen

Sori,sori. Sem zdej še enkrat. Sem mislila da lahko samo forvartiram, pa očitno tuki na RR ne gre. Dej zdej poglej, če si dobila.

Kaj pa jaz?user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:51

clock-img

Anonimen

Bom šla kar spat.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:53

clock-img

Anonimen

O, zdej sem ZS dobila, še ne grem spat.user posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:53

clock-img

Anonimen

Veš, kolkr to punco berem , se pojavlja po vseh mogočih forumih.Sploh starševskih. Njeno življenje je v bistvu znano vsem, ki jo imajo možnost brat. In razkrila je ogromno informacij za zunanje bralce forumov. Razkrila življenje lastnih staršev, kaj delajo, kaj imajo doma, s čim se ukvarjajo...pa v bistvu je nihče ni nič spraševal.user posted image In ker ti dandanes škoduje lahko vsak , pa naj bo to zaradi foušije ali pa maščevanja, sem mnenja, da smo preveč odprti po spletu. Slik jaz nimam več, niti na FB, ...te scene v glavnem.user posted image
V glavnem, kolkr sem prebrala to punco, imajo njeni starši doma varstvo otrok in seveda ta situacija bo zelo škodovala njihovim storitvam.o grozauser posted image

Kleo, otroci se hitro zaigrajo, kajne?user posted image Brez vsakega truda. Kako je pa šprehala Marizza?user posted image Marizza se kar po svoje,ampak kolicinsko in brzinsko ap za crknit od smeha.
Tiso o uni vohunki pa itak vse ves,nic novega.

clock-img

30.01.2010, 23:54

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Didlina, tud teb,  sem poslala, pa saj ti to vse že poznaš, tko da nič novegauser posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:54

clock-img

Anonimen

Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre.user posted image

clock-img

30.01.2010, 23:55

clock-img

Anonimen

O teh ZS-jih vas moram pa mal pohecat noooooooouser posted image

clock-img

30.01.2010, 23:56

clock-img

Anonimen

O, zdej sem ZS dobila, še ne grem spat.user posted image user posted image

si ga ze dobila..no kul,sem ti ravn hotla nekaj napisat,da ne bos zalostnauser posted image zdej pa ncuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem