writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del

clock-img

18.02.2010, 12:19

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

user posted image user posted image user posted image  naša tamala telebajskom pravi babo pa lili pa po user posted image user posted image user posted image  sm pozabla da ve tega še ne veste.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

18.02.2010, 12:23

clock-img

Anonimen

zdaj pa se Meri...user posted image

clock-img

18.02.2010, 12:35

clock-img

Anonimen

kleo - ja tisto je Lana

mateja - jst pa babotov ne maram - so mi tko debilni - pol pa gremo v maškare, pa vidš našga - samo za telebajskom leta

clock-img

18.02.2010, 12:39

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

men so baboti tud čist mem, sam otrokom so zakon. Tamala ima plišastega, ki ima prednost pred vsemi ostalim igračami.

clock-img

18.02.2010, 13:27

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

oj oj...

dete spi, je čist izmučeno user posted image Sva bile dve uri zunaj, na terasi, kjer je zavetrje, je bilo fuuul toplo, sem ji lahko kar bundico in kapico malo dol dala in je bila tako navdušena... Komaj čakam, da bo pomlad user posted image Zadnje čase pa kar bolj mislim na dojenčka, kak bo in take stvari... Prej en čas niti nisem, zdaj pa kar. user posted image

Popoldne grem na francoščino. Pa pečenko moram še prej speči.

Ja, mateja, Kleo ima prav - pa itak dobro, da T ni dosti pri vas user posted image

Lepo bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

18.02.2010, 14:44

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

18.02.2010, 14:47

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

I, kaka lubija. Kje pa je še eden? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

18.02.2010, 15:46

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image sej so vsi trije v kompletuuser posted image

clock-img

18.02.2010, 15:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image sam res,so vsi isti.

prvi je LUN
,pol sta Lun in Maj,pol pa se Enej.

Kolk imas pa ti fletne fanteuser posted image user posted image .Enej je  sploh lepotec na kvadrat,Lun mu je  skos bolj podoben,maj je pa mali tiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 16:18

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image hvala kleon za komplimente,bom se pol kej pridružila klepetu,ker me lun cuka da morava it gor

clock-img

18.02.2010, 16:21

clock-img

Anonimen

klepetat tut jaz ne morem...tamala mi v narocju cvili,M.farba kjer le lahko...

clock-img

18.02.2010, 16:37

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image

Lunca, kakšne krasne fante imaš ti, no vidvauser posted image user posted image user posted image . Pravi lepotci.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

clock-img

18.02.2010, 16:39

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Pa lepo da smo spet na stari temiuser posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

clock-img

18.02.2010, 16:54

clock-img

Anonimen

Evo, stanje je tako... nisem zmagala, pa tud ustvarjalna očitno nisem :( ... vseen pa hvala vsem, ki ste me podpirali ta mesec - vesela sem, da vem, da je na tem svetu še kdo, ki zna podpreti sočloveka :D... ... in to mi pomeni največ - hvala vsem še enkrat.

clock-img

18.02.2010, 17:14

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Evo, stanje je tako... nisem zmagala, pa tud ustvarjalna očitno nisem :( ... vseen pa hvala vsem, ki ste me podpirali ta mesec - vesela sem, da vem, da je na tem svetu še kdo, ki zna podpreti sočloveka :D... ... in to mi pomeni največ - hvala vsem še enkrat.

naya,za nas veš da si ti velika zmagovalkauser posted image user posted image user posted image user posted image
.............in zakaj naj ne bi bila ustvarjalna,kaj a je komisija tako komentirala,al kaj?si bila tam na kakšni podelitvi,al je to potekalo vse prek računalnika?
pa ne bit žalostna,saj sama veš da si zelo ustvarjalna in nadarjena,sposobna...........user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 21:16

clock-img

Anonimen

to je blo vse prek računalnika lunca - so podelili 3 nagrade, pol pa še nekih 25 za ustvarjalnost

clock-img

18.02.2010, 21:17

clock-img

Anonimen

clock-img

18.02.2010, 21:18

clock-img

Anonimen

aja pa tvoji sončki so res eni mali cukri

clock-img

18.02.2010, 21:25

clock-img

Anonimen

RMRM - kako se že reče tistim vilam? k maš za srečo?

a_s - jaz rečem sam, kapo dol - ker tolk kot ti obvladaš vso sceno, je jaz nkol ne bi mogla po moje

clock-img

18.02.2010, 22:33

clock-img

Anonimen

lahko noč

clock-img

19.02.2010, 08:28

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lahko noč

dobro jutro user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

clock-img

19.02.2010, 08:34

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

jutro,

že dolgo vam nisem postregla s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj pade na plodna tla.

Nya res škoda, da nisi zmagala. Bi imela na voljo vsaj nekaj mesecev brezkrbnih nakupov. Za nas pa si definitivno zmagovalka, sicer ne bi tko zvesto glasoval. Zato tudi tebi čestitke. Lahko pa mi takoj vrneš uslugo za glasove. user posted image user posted image user posted image Včer je je v dnevni sobi tamali zaletelo in je izpljunila polna usta čaja, seveda se je večina prijela na steno. Mi gre ful na živce in bo treba to steno prebelit. Zdej pa rabim nasvet, katero barvo naj uporabim, da bo kompatibilna z marelično oranžno. Tako imamo namreč sedežno, na tleh pa rumeno tepih z bež, ravimi in oranžnimi rožami. Rumena mi najbolj ne potegne, zato mi prosim svetuj, če obstaja še kaka druga možna kombinacija.

Lunca, kok luštna fanta. Kje je pa tretji?

clock-img

19.02.2010, 09:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jutro,

že dolgo vam nisem postregla s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj pade na plodna tla.

Nya res škoda, da nisi zmagala. Bi imela na voljo vsaj nekaj mesecev brezkrbnih nakupov. Za nas pa si definitivno zmagovalka, sicer ne bi tko zvesto glasoval. Zato tudi tebi čestitke. Lahko pa mi takoj vrneš uslugo za glasove. user posted image user posted image user posted image Včer je je v dnevni sobi tamali zaletelo in je izpljunila polna usta čaja, seveda se je večina prijela na steno. Mi gre ful na živce in bo treba to steno prebelit. Zdej pa rabim nasvet, katero barvo naj uporabim, da bo kompatibilna z marelično oranžno. Tako imamo namreč sedežno, na tleh pa rumeno tepih z bež, ravimi in oranžnimi rožami. Rumena mi najbolj ne potegne, zato mi prosim svetuj, če obstaja še kaka druga možna kombinacija. CIKLAMNAuser posted image

Lunca, kok luštna fanta. Kje je pa tretji?SAJ SO VSI!!

DOBRO JUTRo
skoda Nyauser posted image

clock-img

19.02.2010, 10:40

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Mi pa mamo kozice-lun,in mislim,da jih bo dobil tud enej,tako,da juhuhu,drug teden so vsi trije doma,jaz pa dan pred menzusom,kok bo luštnouser posted image .
pa dober dan vsem skupiuser posted image

clock-img

19.02.2010, 11:01

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image no mateja a si našla vse moje fanteuser posted image no zdej sta dva pikasta en je pa fest navihanuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem