ojla mamice,
opravičujem se, da me nič ni gor
Tako malo vkljapljam računalnik zadnje čase. Imam veliko diplomskih nalog za brati, ker hočejo vsi diplomirati pred mojim porodom, potem pa komaj te naloge nosim naokrog, pa ven na teraso itd. Pa veliko smo sedaj zunaj kot vsi vi, potem pa računalnik izvisi... Zdaj tudi nimam več varuške, ker ni bila zanesljiva in sem se raje zmenila, da teh 8x kolikor še grem v službo, maličko peljem k sestri. Je zdaj že njena pupa velika, tako forasta je, se mi zdi, kot da bi se naenkrat zbudila - ker prej je bila 8 mesecev tak novorojenček, sedaj pa je naenkrat velika pupa... in se z našo igrata. se imata radi, naša jo tako carta... potem pa se naša navadi nanjo in bi jo tudi kaj stepla in tudi ona zdaj zna že nazaj mahat in potem pač mahata ena proti drugi
Doma je precej panike, ker hoče pupa spati z nama. Zdaj do 21 mesecev ni skoraj nikoli, samo parkrat ko je bila bolna, sedaj pa se v kinderpetu dere kot vrešča. nič ne pomaga, tudi dve uri skupaj in to na ves glas. Sva že čist živčna oba. Ko pa pride k nama, pa zaspi v dveh minutah in jo potem neseva v kinderpet, tam pa se ponoči zbudi in spet dretje itd. Sem včeraj ponoči čakala dve uri, pa ni in ni zaspala nazaj, tako da ob šestih sem jo vzela k sebi. Ne vem, kaj je narobe, nekaj jo je strah, morda jo skrbi bratec ali kaj... Res ne veva, kaj storiti, ali bo minilo samo od sebe
Smo se pa včeraj čez dan imeli zelo lepo, smo hodili konjev gledat in mala je ful uživala, z oskrbnico je kar sama šla čez hleve do konjev, dirkala 100/h, pa ona ji je delila napolitanke, tako da se ji je super zdelo. Potem pa je bil še en fajn maček, s katerim se je igrala, dokler ni prišel tini mini kužek, čist nenevaren, ki pa je skočil v njo in jo kao ugriznil - sicer je ni, a naša je bila v šoku. Potem smo šli pa domov
Malo bom šla še brat za nazaj...
Čestitam polma za plenice. In kako ste to naredili? Nasvete prosim!
TMS, res gre hitro čas ja. Še malo pa bo shodila