hello bejbe.
za začetek bom malo pojamrala.
Za menoj je ena brezvezna noč.
Lulat sem šla menda 10x.
Pa mali me je tak v rebre nabijal. Po moje je 11-metrovke vadil.
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
z obiskom nas je pocastila tudi sestra od mojega in nacela vprasanje o EA-jaz se ne zavedam, kaka nevarnost to je, je njej zdravnica povedala (tasca pa kimala poleg,da si je skor tilnik odnesla), a ne bi rajsi akupunkture, njej je to taak pomagalo...
Mimo tega pa ne morem.
M_o_i, včeraj si me ob pol enajstih v taki smeh spravla. Sem se smejala v pune, pa me moj gleda, pa mu ta odstavek preberem na glas, pa butnem v še večji smeh, moj pa me še vedno samo gleda.

Ne vem zakaj, ampak tvojo taščo sem si prav predstavljala kot onega cucka, ki ga imajo eni v avtu, veš. Ko tak miga z glavo.
Julka8 - čestitke za opravljen kolokvij
Zivepo - u, ti pa imaš danes res dosti dela. glede kozmetike za bebija, mislim jaz zdaj za začetek kupit le mandljevo olje, fiziološko in alkohol za popek, pa hladilno kremico za ritko. Ostalo bom vse kasneje kupovala. Saj kaj druga za začetek ne rabim. Tak mi je bilo rečeno iz več ust, pa tudi v MŠ.
Emibu - uspešno učenje
A_T - likanje včeraj uspelo, kokic nisem jedla zraven

, zdaj pa me že čakata 2 nova stroja za oprat. Bom še malo počakala, ker zdaj tak fajn zgleda vse pošlihtano.

Pa fajn za frizerko, da te ni hotela na kratko porezat.

no, čeprav meni gre to na živce pri frizerjih, da bi rad nekaj imel, pa tega nočejo nardit.

Ampak tu ji pa dam prav.
Uživajte v sončku, pa naj čimprej ta sneg pobere. Moj danes pride že ob 15-ih domov, pa je vikend fraj.

Mogoče pa še bo kaj

.