IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
kati s čem pa pa je Žiga ustvarju, s temparami?
Zgledalo je isto kt vodene barvice (take male), samo so kao prav za jajca barvat.
Emibu, spalna vreča je za prvih par mesecev, ko se dojenček tud gane ne, čisto brezvezna. Jaz bi celo rekla zelo nerodna. Ko se začne pa premikat in obračat po postelji, potem pa nujna! Samo do takrat je še čas

. Imajo pa za moje pojme najboljše spalke s kratkimi rokavi v H&M, tiste ta debele z rokavi za pozimi pa v Premam (al kaj že je) - samo te debele zimske so ful drage

.
Za posteljnino - pa najprej preveri dimenzije kovtrčka - so kar različne in se lahko orenk zaj

. Je pa tako - če maš spalko, pol ne potrebuješ kovtrčka in obratno. Nam se je obnesla kombinacija - prvih par mesecev deknice, nato do kakih 2h letspalne vreče in od takrat dalje kovtrček. Povšter pa šele od pred kratkim. Najbolj pomembne so tako rjuhe in nepremočljiva podloga.
Naj še sporočim, da sem oprala prvo žehto mini cunjic - 50 in 56. Men se zdi, da mam kar dost robe, mogoče bomo s kakim bodijem "na kratkem". Samo glede na to, da nima pojma al bo za dolge, kratke ali brez rokavov, bomo dokupili, ko bo čas za to.
Vse neki pečete - mi smo "na simpel" - potica je od Pečjaka, šunke ni, hrena tud ne, jajca pa izključno zato, da je otroku med barvanjem dogajalo.
Grem špinačo skuhat - mam občutek, da bomo danes malo prej jedli - iz otroške sobe namreč slišim čebljanje, zgleda danes ne bo nič s spancem. No, sej se mi je zdelo, če pa je šele ob 8:30 zjutraj prilezel ven

.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.4.2010 13:34:21 >