IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
bo že vidu.... :)))

kr dej ga
Milena2222...kaj pa racaš v 15cm petkah
Meni noge otekajo če sem čisto na tleh..torej kakšne balerinke ne pridejo vpoštev..imam ene ki imajo malo debelejši podplat in tiste so mi komot..udobne in nič ne otekam..pa ene lušne športne čeveljce imam za ta čas in ne otekam, čeprav še delam in v službi stojim / hodim 6-7 ur vsak dan. Bolj je problem če sem doma in nič ne delam cel dan, potem sem zvečer kar cela čudna.

Moram pa rečt da vse te neke čudne tegobe, ki me matrajo od krčev, špikanja do bolečin v križu in levem kolku..vse mi nekak pomiri tuš..kot nova sem ko se stuširam..edino tečno mi je po tuširanju se mazat in se potem cela bljaki, ampak tuširanje je lepo vsak dan zvečer uro ali pa dve pred spanjem tako da pol pod kovtrčkom lepo zaspim med božanjem trebuščka.
No, mi pa danes gremo v 36-ti teden. Še malo pa bom imela sinčka v naročju. Včeraj me je prijelo da bi oblekla posteljico da vidim kako zgleda, pa sem rekla da raje ne bom, da se mi ne praši..ker je najbrž ne bo očka sam pral ko bova midva v porodnišnici. Oblečt mu pa menda ne bo problem. Saj že najino posteljo oblači, ampak vsakič živce zgubi s kovtrom ker je 270x245 in znori.
Zdaj je prišel domov iz službe, ker ni dela in je v gozdu zapel neko skalo ker je en šel preveč na njegovo stran in se je hotel odmaknit...no, zdaj pa ima guma bulo in noče mene pustit da se peljem s tako gumo da mi ne poči kje, tako da bova šla premontirat gume preden grem jaz delat..ali bo pa mene odložil in šel to zrihtat. Živčen je ful, ker je imel v planu zgonit te zimske ki jih imava zdaj gor, ker drugo leto morava nove kupit, te imajo še dosti profila ampak so že stare.. Zdaj pa lepo kolne vse po vrsti ker bo dal skoraj 50€ za brezveze, pa kaj vse bi lahko kupili za dojenčka za ta denar in bla bla.. Pač, tako je in nimaš kaj zdaj.
Saj grem jaz popoldne kakšen € zaslužit

Glih ene 6€ več kot bi dobila če bi sedela doma.
No, saj je samo še ta teden...potem je porodniška in bom polno zaposlena s pripravami gnezdeca.