Dobro jutro!!!
Za nami je en čudovit dan, in še en lep se nam obeta. Sem pravkar preverila zunaj na termometru kaže neverjetnih 22 stopinj (sicer pa je pred hišo kjer je termometer ful zatišje in sonce je že na vso moč uprto vanj
). Bo krasen dan. Dela imam spet poooolnooooo... U soboto oprala in posušila 5 strojev, dans me čakajo še tetra pleničke za speglat, hjuuuj sej jih je sam 30, na kupu pa to ful velik zgleda
. Zdele šibava v mesto nest na CSD papirje da dobimo dinarčke ... Pol morem spravit salame v skrinjo (by the way so boooožanske, upam da jih ne pojem prej
), kupit potrebno za 15 korit rož, to mam namen dans posadit ... pa fabjon bo treba začet farbat ..., vrt me še čaka ...
ehhhh.... pa če bi si kej pustila za jutr, pa za sredo, pa za u četrtek ... de mi nav dovgčes na porodniški
No, sem super dobre volje, pa že na vsezgodi super lačna?! Nemorš verjet
zivepo, hjoooooooj
de bi jih vn z gat stresu kdor se izživlja nad avti, pa kaj jim je avtek naredu???!!!
Klupko, priiiidna, jest bi tut pekla ko bi kdo pol jedu. Sva sama, in sladice na pladnju počas kopnijo, morem še psu in mačku malo dat da se ne frderba ...
AT, bi jest tvojga deca sunla u rit, bo on vidu suhice zdej na ozadje devat, si nej pa še zvečer suhico dobi ko se mu bo zahotl ... Grrr, oprosti so mi kr kocine začele pokonc stat. Pa sej so mende tut naši deci krivi da nas zdejle takle lepo napihuje
Ampak mu ti znaš "s politiiko" vzbudit slabo vest, vem de ti bo ratal, go girl
Nč, šibava u mesto, upam de ni mgle dol
Ful uživajte!!!