IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
pol boljš da vtzameš plikota saj se zloži kot marela na manjš kot uno
Jst bom tole mal pokomentirala - sem imela pri prvem plikota in NI šel v golfov prtljažnik po dolgem - sem ga morala dat počez. Kar pomeni, da sem imela poln prtljažnik marele
Definitivno priporočam, da gre vsaka pred nakupom poskusit konkreten voziček s konkretnim avtom, kako ga bo not stlačila.
A še kero tko
boli želodec (no, mene nekaj desno od želodca - anatomija pravi, da so tam jetra) - na način, da gre vsa bolečina v hrbet, no, kot bi mela na enem mestu nek kol zapičen čez trebuh v hrbet? Pa neha, ko se hrana prebavi? Je pa pri meni to tko - enkrat na 14 dni, mogoče.
klepet - naj vsak piše in bere kar mu paše.... Jaz tudi priznam, da 3/4 spustim, ker me ne zanima. Pa kaj pol? Če bi želela brati striktno o nosečnosti, bi si odprla "nosečnost po tednih" ipd. Teli konkretni temi je pa naslov "Čvekanje v pričakovanju". Po drugi strani mi je pa tudi tole skupinsko pikanje komentarjev tistih, ki jim tako raztegnjeno pisanje ne paše, otročje. AMPAK, še dober, da nimamo vsi enakega mnenja, ker potem bi mi bilo blazno dolgčas!
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.1.2010 20:15:02 >