IZVIRNO SPOROČILO: yenny
Jaz sem se na začetku še nekaj matrala in pisala,pa zgleda,da nisem bila dovolj zanimiva.
Še tisto kar sem napisala ali vprašala je šlo mimo,če pa je isto stvar omenila katera od tistih stalnih potem je bila pa stvar zanimiva in se je lahko pisalo in razglabljalo.i ali vohuni.
Postale ste neka zaključena družba in vsi ostali samo vsiljivc
Tako je moje mnenje pa če vam je všeč ali ne!
mislim pa, da so Aleksandra, mož, dolenjka, anitka, kdusič in še katera čist zadostni dokaz, da vsako smo vsako sprejele, čeprav ni bila z nami od začetka... Če pa pasete mulo po prvem neodgovorjenem vprašanju pa nismo me krive... vsaki se kdaj zgodi, da je preslišana in sem prepričana, da ne namerno... se pač veliko piše in mimogrede kaj spregleda... če je res sila pač ponoviš vprašanje in še napišeš... ja punce, pa res nobena ne ve tega pa tega... seveda z rdečo...
Sicer pa meni je vseeno, kaj si mislte
Pa nismo šle na privat toliko zaradi vas, ki zdaj tukaj čvekate, ampak zaradi tistih, ki katero poznajo... in zato, da mirne duše objavljamo fotke, videe, pa tudi napiše se lahko kaj veliko bolj osebnega....
Če bo čas, vas bom brala in pisala, ker si ne morem kaj, da nebi. Bi mi bilo brezveze brat...
Lilipu, upam da se bova srečali, ko bo še malo lepše... samo moram naštudirat, kje je lepo za na sprehod. Če imate vi kaj takega terena, lahko pridem tudi tja.