Čili Ne nisi , saj sva midve z Rosca79 tuki, pa pupček, pa majra, no pa verjetno bi se še kakšna najdla.
A ti me nismo dost??? si bolj zahtevne sorte, bogi tvoj možek
Vsi smo se bolj ali manj martinčkali čez vikend, smo morali izkoristit vreme, k je pa že spet neki dež napovedan ta teden

. Ni mi všeč, jest bi šeeee sonček, pa poletje, no ali pa vsaj pomlad, pa zvončke, trobentice,... še maaal
A se vaši otročki tud kj drgač obnašajo kukr so se doslej? Drugače niti ne, samo danes je en "čudn" dan. Že zjutraj je spal eno uro dlje kot ponavadi (posledica včerajšnjega večera - lune, pa ni takoj zaspal, smo potrebovali malo več časa). Potem je pa danes do sedaj šele 2x jedel, zjutraj ob 9.00, krog 11 smo nameravali jt ven samo za eno urco, pa se je malo zavleklo, ker je tamauči v vozičku spal kar do 15.30. Sva jedla potem krompir (prvič) pa ga je pojedel kar nekaj, sva se potem še fino podojila, pa je nadoknadil vse za nazaj. Meni je bil tale spasiran krompir bljek, pa ga imam drugače ful rada. Zaenkrat sem korenček in danes krompir mešala samo z vodo, pri čemer bom zaenkrat tudi ostala, nekaj časa mu še ne bom mešala z mlekom, naj se navadi pravega okusa, če pa kdaj ne bo hotel bom pa malo mleka vmešala zraven pa bo. Kaj pa ve, a vse kašice mešate z mlekom???
Zanima me
kako lahko očistim palični mešalnik, ker je čisto oranžen od korenčka, pa res ne bi imela skos takega, kot, da ga sploh ne bi oprala, ravno tak je

.
Gremo pogledat, če je oči že zrihtal tamaučija, da gremo spat.