12.04.2010, 11:42
1
LP ,
se spet pridružujem, le z novim imenom..prej sem bila al84... in spadam pod septemberčke 2009
Imam eno težavo in prosim za mnenja in nasvete.
Moja punčka ima 7,5 mesecev in nikakor noče jesti goste hrane. na začetku je zelo rada jedla fruteke (samo sadne), vmes pa je imela 14 dni vročino zaradi zobekov in med tem časom ni imela teka. Zato se je čisto odvadila od žličke.
trenutno na žličko poje samo kakšne jogurt, drugo hrano pa zavrača(zelenjavo,čokolino,kašice,špinačo,župco..) Zato smo še vedno na mlekecu po flaški.
Mene pa vedno bolj skrbi, saj drugi otroci pojejo že zelo veliko in mleko ni več glavna hrana kot pri moji dojenčici.
Hvala za mnenja

A imajo tudi 2?
za hipp pa vem, tudi v BC ga imajo, pa milupa ima po 1 letu tudi takega po liter pakungo in nestle po pol litra
. Imam doma dva jedca in bo najbrž tudi Ažbe
. Če vidim, da Ažbe kej finga žveč moram še jest poskusit.
- sploh tiste, ki še dojite. Pri meni ni ne duha, ne sluha o njej. Me kar malo skrbi, ker sem imela malce probleme preden sem zanosila. Pri nas namreč načrtujemo še kakšnega dojenčka (ne še takoj) in me kar malo skrbi, da bodo spet težava.
.
. Nežka trenutno spet spi- ampak vrjetno ne bo dolgo. Sem imela v planu, da se bomo doma mal crkljale (vreme je itak zelo neprijaznooo)- včeraj je celo padal sneg
presneti dež!