IZVIRNO SPOROČILO: čili
Pogreša se Mateja že od srede odkar je šla k zdr. !!!Pa ja te niso kam odpeljali!!!
Ojla,
sem vesela, da si me pogrešila, čili. Da vam povem kaj vse mi je doktorca naložila. Najprej moram it po holter RR, aparat ki ti 24 ur dnevno meri pritisk. Pri zdravnici sem ga namreč imala 160/110 in jo je skor kap, da mam pri 27ih tak pritisk. Mi pritisk full niha pa ne ve zakaj?
Potem moram dermatologu, ker imam nek izpuščaj na boku. To me že dlja časa občasno napada.
Pa še kri moram it dat in potem nazaj k njej po napotnico za pregled ščitnice v LJ. Mam namreč povečano ščitnico sam ne vem, če mi dobro dela ali ne - to bomo pa še vidl.
Skratka sem slabš k vsaka stara baba.
Zadnje dni sem mela full opravkov, ker smo včer mal praznovali. Me je namreč doletelo to, da sem se mal postarala.
Vita je po starem, sam zadnje čase gre po Klemnovih stopinjah (od Mož*). Vstaja namreč pred šesto zjutraj. Upam, da jo bo to minil, ker sem js še čist zalimana takrat.
Glede hrane smo napredovali in zdaj jemo vse po spisku. Sam da ni mlečno, pa ji je o.k.
Smo še brezzobi. Moram pa rečt, da jo neki matra, pa ne vem kaj. Je bla včer sitna in sitna, pa spat ni mogla tko kot ponavadi. No, dopoldne je spala 3 ure, pol je blo pa konc. Mogoče so pa zobki!?
Zdele je šla počivat in upam, da bo vsaj 2 uri spala, da jaz vse zlikam. Joooooooj kolki kup mam.
Kako ste pa ostali septemberčki in mamice?
21. mes.: 11300 g, 83 cm