IZVIRNO SPOROČILO: Pupček
Me je prej Luana tok gledala ko sem čaj pila, je kar ustka odpirala, pa jeziček ven dajala. Sem ji pol vodo dalo iz te šalčke in je kar lepo pila. Spije pa ponavadi 20 ml vode ali čaja, ji ponujam zkozi cel dan. Več očitno ne rabi. Drug teden začnemo z kašicami in sokci (korenčkov, jabolčni).
Današnji čvek z Dulsineyo... jaz sem se super imela. Fajn sva se naklepetale, za to posebno priložnost sva si privoščile toast in tiramisu
. Luana nas je bolj ignorirala, vse je prespala, zbudila se je le tolko da se je poslovila. Lili je bila dolj aktivna v debati
. Lili je zelo lušna punčica, z polnimi lički, za ugriznit
. Je kar precej večja od mojega drobižga, ampak sej bo tudi ona še zrasla
.
Kepica, Sončica, Rožica lepe otročke imate, sicer so pa vsi septembrčki krasni.
Dulsineya in pupček upam, da sta uživali na kavici
Ooo, seveda sva, se morema še dobit, zdej sem dolžna kavo, toast in tiramisu,

jah...sta kr zbežali kaki 2 uri, tak smo v debato padli

.Jah,
Pupček sej si vidla po kom se je vrgla minimi

. Luani (res je lepotička manekenskih mer, no po mamici) je pa današnji sonček res tako pasal, da se je prepustila sladkemu spancu in nas čisto na koncu pozdravila in se ni pustila motit niti takrat, ko je Lili odločno zahtevala svojo malico
Aja, Pupček ne vem če veš, BC v Mercatorju zapirajo in imajo vse 30% dol, sva popoldne z mojim kar nabavila nekaj stvari, se kar splača.
No, jaz si pa še ščrpam moje zaloge mlekca, pol pa šibam spat in upam, da zjutraj ne bom spet ob 5.00 pokonci, ker je Lili zaspala že pred 20.00.