writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del

clock-img

29.01.2010, 14:30

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

kolumbo-luštne slikice...pa ful dobra frzura od majkla...jest morm tud erika odpeljat da ga mal pokosijouser posted image ...sam mu ponavad čist na hitrco k šeta okol...pa bi mu ful rada kako frajersko...kako si razložila frzerju kaj češ met na njegovi glaviuser posted image ...rokso je pa itak dec pa poluser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:31

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kolumbo uvau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sta kjut tale tvojedva frajerja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:33

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sem pozabla povedat da sta mojedva najdla kombinezonček za Nejca - baje je ful dobr, sem kr 104 rekla nej vzamete, če bo slučajno še kej zrastuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:40

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kje pa ste vseuser posted image

No jaz že mal za dopust gledamuser posted image user posted image user posted image me je morček mika. Sam je tok enih želja, da zmanjka dopusta pa tud dinarčkov, bo treba ožji izbor narestuser posted image

clock-img

29.01.2010, 14:42

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm mam eno prošnjico, za naslednjo soboto bi rabla kak recept za dobro , okusno , pa seveda hitro narejeno pecivo - lahko s sadjem, skuto, smetano, čokolado,... Bi rada kej novga na mizo dala, ponavadi nardim al (pecivo z jabolki in orehi, munchmelov, pijano nevesto, tiramisu, ..) no tok da veš. Hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1x do večera, ok??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

29.01.2010, 14:44

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

evo spet jazuser posted image

kolumbo....moj pa samo nissan ali pa WV pa nujnooooooo đipuser posted image ........lepotca sta tvojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roksija so res same učkeuser posted image

ostalo sem pa pozabilauser posted image

clock-img

29.01.2010, 14:45

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

kolumbo...kva sta kjut....frajerja malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

29.01.2010, 14:46

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Sjmm mam eno prošnjico, za naslednjo soboto bi rabla kak recept za dobro , okusno , pa seveda hitro narejeno pecivo - lahko s sadjem, skuto, smetano, čokolado,... Bi rada kej novga na mizo dala, ponavadi nardim al (pecivo z jabolki in orehi, munchmelov, pijano nevesto, tiramisu, ..) no tok da veš. Hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1x do večera, ok??

Ti dam en teden časa a prov user posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Hana spi popoldansko rundico,midva pa vsak na svoji kištiuser posted image

evo eno(oz. dve) vročo čokolado:
user posted image

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela potem bo mel pa tvoj džipa, ti pa Peugeoja 5008user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:48

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela hvala za vročo čokolado, res pašeuser posted image Jaz jo ponavad zvečer nardim za naju z možekom. 

clock-img

29.01.2010, 15:00

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

čebela potem bo mel pa tvoj džipa, ti pa Peugeoja 5008user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mu rekla da bi ga kupila,pa je rekel da ne rabimo 7 sedežnika in da se full pozna na registraciji če ima tolk sedeževuser posted image ......bodimo realni:jaz navijam za toarana on pa audija karavana

clock-img

29.01.2010, 15:01

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

čebela hvala za vročo čokolado, res pašeuser posted image Jaz jo ponavad zvečer nardim za naju z možekom. 

kako jo pa napraviš?

clock-img

29.01.2010, 15:04

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kupim jo, najboljša mi je ena iz čokoladnice al pa tista v vrečkicah (modra vrečka od dr. oetkarja). Potem pa jo streseš v mleko in zmešaš ter greješ da se zgosti.  Sem se pa letos že 2 x zafrknila in kupla redko vročo čokoladouser posted image jaz sem hotla pa gosto tako k jo dobiš v gostilniuser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:04

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Čebela pa sej res ne rabita takega avtomobila, bosta zdej raje v hišico vložila, kasneje pa tud kak hud avto kuplauser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:05

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

evo s florjanom doma spet ni blo njegove vzgojiteljice sem pa vprašala če je spal pa je rekla da je počivaluser posted image tak da sem pol vprašala še enkrat če je spal al ne pa je rekla neuser posted image user posted image user posted image itak v avtu se je začelo tečnarjenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej je šel spat..... sem tok žalostnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Čebela pa sej res ne rabita takega avtomobila, bosta zdej raje v hišico vložila, kasneje pa tud kak hud avto kuplauser posted image

imaš prav jauser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo s florjanom doma spet ni blo njegove vzgojiteljice sem pa vprašala če je spal pa je rekla da je počivaluser posted image tak da sem pol vprašala še enkrat če je spal al ne pa je rekla neuser posted image user posted image user posted image itak v avtu se je začelo tečnarjenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej je šel spat..... sem tok žalostnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:14

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

dan

uf sem likala otroške cote do zdele...ne me vprašat kok jih je ker jih je 2 much, od obeh...
tamaladva še kar spitauser posted image

katjuša-pomoje se moraš ti pogovorit s socialno delavko in ravnateljico, mogoče tudi psihologinjo, ker vzgojiteljica ti bo samo povedala a je spal al ne kaj več pa ne bo mogla ukrenit, je pa prav da se prvo z njo pogovoriš, potem pa naprej. pri nas imamo vsak mesec govorilne ure z vzgojiteljico, sicer se vpišeš ker imajo določene termine, ampak takrat lahko vse take probleme predalaš z njo, če ni rešitve pa se obrneš na druge

clock-img

29.01.2010, 15:14

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša ne bit žalostna, nima smisla. Med tem časom k Florjan spi se igraj z Benjaminom pa bo. Sej itak če je Beni bolančkan ne bi šli vn ane? Kaj pa mož pravi - kakšno je njegovo mnenje?

clock-img

29.01.2010, 15:17

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tanci ja se nabere enih cotk, sem zadnjič rekla da mamo ne samo too much ampak tri much cunj, to je pa tko če mamice pa babice rade cunce kupujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

urša-prov res...ampak iščem eno oblekico ki jo je hana dobila za dar od babike iz avst. ampak sploh ne vem kam sem jo založila, sicer je bolj pomladna ampak bi jo oblekla hani za žurko za roj dan. če jo ne bo zdej oblekla ji bo premala kasneje...ej vse sem že okol obrnlauser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:19

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jaz sem pa dala ričet kuhat za jutri. Bomo lahko šli na kak izletek, kosilo nas bo pa čakalouser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:21

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-prov res...ampak iščem eno oblekico ki jo je hana dobila za dar od babike iz avst. ampak sploh ne vem kam sem jo založila, sicer je bolj pomladna ampak bi jo oblekla hani za žurko za roj dan. če jo ne bo zdej oblekla ji bo premala kasneje...ej vse sem že okol obrnlauser posted image

Upam da jo najdeš. A si jo kam založila, kaj pa med premejhne cunce slučajno? Joj a veš da jaz zadnje čase tud sam ene cunce iščemuser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:22

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ej sem tud tam že gledala, kar izpuhtela je...pa tolk je luštkana...zfgleda da bo treba iz useh omar use ven zložit...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem