writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del

clock-img

04.02.2010, 10:51

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Cita, Katjuša DOBRO JUTRO

Jutrooooo

sem že v polnem teku pospravljamo pa še pospravljamo vikend bo kmalu tu...juhuuuu

vam pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

04.02.2010, 10:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2010, 10:52

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

OD jst imam nekje 30€ manj k prej ker je florjan v vrtcu.. za oba bom zdej mela 225€

user posted image a 225 boš mela otroških dodatkov?

Jst za Larisso dobim 69........do zdj sm dobivala 58, zdj so pa neki zvišal na 69...user posted image

clock-img

04.02.2010, 10:53

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Claud....zadnjo M sm mela 30.12.2009........13 januarja sm se prijavila na zavod in zvečer tastarmu rekla: ZIHER DONS ne bo nč, ker sm se prjavla na zavod in sm preveč živčna d bi kej ratal........tastar mi je verjel......NAIVEN DO KONCAuser posted image user posted image user posted image

pol se grem pa jst kr na zavod vpisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful fajn k boste spet mel dojenčkauser posted image user posted image user posted image torej septembra nekje boš rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridemo cartat in mušter gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Claud....zadnjo M sm mela 30.12.2009........13 januarja sm se prijavila na zavod in zvečer tastarmu rekla: ZIHER DONS ne bo nč, ker sm se prjavla na zavod in sm preveč živčna d bi kej ratal........tastar mi je verjel......NAIVEN DO KONCAuser posted image user posted image user posted image

upam da nam jutri zjutraj sporočiš lepo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: claud

OD jst imam nekje 30€ manj k prej ker je florjan v vrtcu.. za oba bom zdej mela 225€

Jst za Larisso dobim 69........do zdj sm dobivala 58, zdj so pa neki zvišal na 69...user posted image

ja imamo tok nizke dohodkeuser posted image

clock-img

04.02.2010, 10:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.02.2010, 10:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jst sm Roksotu že dala čaj z medom i limono......za enkrat nč posebnega

pri medu mislim da ne gre za alergijo ampak neko bakterijo al neki takega, ki jo lahko med vsebuje in jo mali želodčki ne prenesejo...... mislim da je celo smrtno nevarna..... mi bomo z medom še raje počakali

clock-img

04.02.2010, 10:55

clock-img

claud

pencil-img

4036

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.02.2010, 10:56

clock-img

Jutta

pencil-img

528

Letos bo očitno plodno leto user posted image user posted image user posted image Ta teden sem tudi od dveh ful dobrih prijateljic zvedela, da sta noseči user posted image user posted image user posted image Ena bo zibala avgusta, druga pa septembra user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 10:56

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ČEBELA JUTRO
EJ POGREŠAM ENO SLIKO IZ KOLOSEJA, KO SI NAJU S ŠŠIMETM SLIKALA

jutro kolumbo......vse slike imam v albumu....točno jaaaaa eno ta zalubleno smo naredili......mislim da sem vajuslikala z uršinim fotkičem tko da ima ona to sliko

clock-img

04.02.2010, 10:57

clock-img

claud

pencil-img

4036

sj mi mamo tud....ena plača...pa še ta je bruto 850user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 10:58

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

kaj nej kupim beniju za RD da bo imel dlje časa.... kak je to težkouser posted image  

clock-img

04.02.2010, 10:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.02.2010, 11:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kaj nej kupim beniju za RD da bo imel dlje časa.... kak je to težkouser posted image  

midva sva kupila kolo in bo ziher do 3 let če ne še dalj....pa duplote sva ji kupila ki so tudi za dolgoooo

clock-img

04.02.2010, 11:01

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

jao babike moje pa dejte nehat lušte z user posted image delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo tisto slikico mam pa jazuser posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jst ful išem tole igračo k sm jo vidla pri Urši in jo nikjer ne najdem

na na sončku jo tudi ni?

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sj mi mamo tud....ena plača...pa še ta je bruto 850user posted image user posted image

2008 podatke sem mogla dat not in takrat je moj delal pol leta še v trgovini in je imel ful malo plačo..... jst sem bla pa na zavodu...... tko so mi pač poslal in sem čist zadovolna.... lani sem jih imela 255€
sej si lahko na netu izračunaš jst imam točno kot sem tam izračunala

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Doklade ja , naši bodo sedaj še malce nižje k mislim da je mel moj malce boljšo plačo.

clock-img

04.02.2010, 11:02

clock-img

claud

pencil-img

4036

Jst sm Roksotu že dala čaj z medom i limono......za enkrat nč posebnega

pri medu mislim da ne gre za alergijo ampak neko bakterijo al neki takega, ki jo lahko med vsebuje in jo mali želodčki ne prenesejo...... mislim da je celo smrtno nevarna..... mi bomo z medom še raje počakali

MEN je glih en PEDIATER na sistematskem reku, da je glede medu čisto pretiravanje glede alergij in čist preveč slabe reklame......ma sej nikol ne veš.......jst prisegam na ZMERNOST pri vsaki stvari

SEstrinjam.........sploh je pa vse industrijsko tok predelano....
Težko ji kako stvar odrečem,ker ko jemo bi vse probala......velik stvari proba, kar se mi zdi zelo prav....da ne bo na konc zbirčna in nč hotla jestuser posted image

clock-img

04.02.2010, 11:03

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

jst ful išem tole igračo k sm jo vidla pri Urši in jo nikjer ne najdem

A v merkatorju je ni?

clock-img

04.02.2010, 11:03

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mejte se grem nazaj delat pa se cartat dokler imam še dojenčka.... boh vedi kdaj bo spet priložnost dojenčka v rokah držat.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem