19.01.2010, 10:20
16171
Značilnosti:
Varnost:
- enostavna pritrditev: sedež lahko pritrdite v avto z RECARO Isofix sistemom ali z avtomobilskim tritočkovnim varnostnim pasom
- odlična bočna zaščita zagotavlja dober oprijem otrokovega telesa tako pri vožnji v ovinkih kot pri morebitnem bočnem trku
- varnostni pasovi z blazinicami za optimalno prilagajanje otrokovemu telesu in tristopenjska nastavitev višine hrbtišča
Udobje:
- kakovostni in ergonomsko oblikovani vložki zagotavljajo udobnejše daljše vožnje in pravilno držo otrokovega telesa
- zelo kakovostne prevleke: iz inovativne in trendovske mikrofibre ali elegantnega Bellini semiša. Vse prevleke so snemljive in pralne pri 30°C
PREDNOSTI:
- patentiran, enostaven pritrjevalni sistem zagotavlja hitro pritrditev sedeža z uporabo avtomobilskega tritočkovnega varnostnega pasu
- patentiran sistem položaja za počivanje, ko za spremembo položaja premaknete le sedežni del - in to le z eno roko!
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 19.1.2010 10:26:34 >

. Žiga spi, Nejc si je pa Fifi zaželel
Sem ravno prevleko oprala, da ga naštimamo za Žiga, do včerej ga je mel Nejc
....ne ne še sem tu
......ja po RD jo bomo dali v sedežek,sedaj je pa še v lupinici.....se mi full okol obrača-hoče atija gledat,tko da jo bomo počasi obrnili