cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke XI. del

clock-img

05.02.2010, 15:58

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja ampak gobe so menda težke za želodček....zato jih odsvetujejouser posted image

tako kot fižol user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.02.2010, 15:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Preživela zobarja....dobila lepo belo plombico..oziroma kar dveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.02.2010, 15:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?

ananas, banane, kiwi, smokiji.

clock-img

05.02.2010, 16:00

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?

ananas, banane, kiwi, smokiji.

to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo?

clock-img

05.02.2010, 16:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

si grem po krof !user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

si grem po krof !user posted image

dober tek user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo?

• banane jo zapirajo.
  • ananas, kiwi .. dobi fullll rdečo ritko
  • smokiji, ker so arašidi, kateri so alergen in ji še ne dam.

clock-img

05.02.2010, 16:04

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let.

clock-img

05.02.2010, 16:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let.

ja, saj zato ne dovolim,da jij dobi ne doma in ne v vrtcu.
Tiste bobi palčke ki jih dobi, pač požrem dol,dokler ji smokijev in ostalega ne dajo.

Marta nič nisi rekla,kako ste preživeli 1. svečko?

clock-img

05.02.2010, 16:09

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ta vikend bo tortica. Na RD pa smo bili raje sami, smo se šli kopat.user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?

clock-img

05.02.2010, 16:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?

M vse je....user posted image ..ad sadja,do mesa, ni da ni

Sploh rada pa ima sladkarije,smokije itak ..mi vsako jutro prinese lonček in ji moram nasipatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.02.2010, 16:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ni mi za nič, malečke se igrata s pupamiuser posted image

čakam dragega,da mi pride družbo delat......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.02.2010, 16:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel user posted image . Celi je sladkiuser posted image .

clock-img

05.02.2010, 16:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel user posted image . Celi je sladkiuser posted image .

Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj jeuser posted image

clock-img

05.02.2010, 16:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zdaj pa gremo pojest ananasov jogurt user posted image ...da nam raztopi maščobeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2010 16:32:12 >

clock-img

05.02.2010, 16:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani user posted image . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo.

clock-img

05.02.2010, 16:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj jeuser posted image

Jaz sem tudi hotela, da se ne bi navadil tega jest pa ni šans. Če mu jaz ne dam, mu drugi prinesejo.

clock-img

05.02.2010, 16:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Joj, kak sem se pizze najedla da bom počla. 

clock-img

05.02.2010, 16:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kam se seliš?

clock-img

05.02.2010, 16:51

clock-img

rina22

pencil-img

3754

čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kam se seliš?

Hvalauser posted image Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Hvalauser posted image Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Kaj sta ga kupila ali podnajemniško? Koliko sobno pa je?

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image

super, koliko se spomnim pa ste se nameravali komaj poleti enkrat a ne? A ste dobili menjavo?? user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?

vse začimbe katere uporabljam pri naju. Od začimb ni nikoli nič dobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem