cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke XI. del

clock-img

10.02.2010, 21:45

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Danes ste pa nenormalno zgovorne.user posted image

clock-img

10.02.2010, 22:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Matcar tam nasproti Narodnega doma veš, ko so samo zobarji.

Ok,hvala.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2010, 22:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Grem spat!
Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2010, 22:01

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Nočko.user posted image

clock-img

10.02.2010, 22:20

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

11.02.2010, 07:20

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Dobro jutro, zasneženo, mrzlo, sivo, megleno...jupiiii, kako vspodbudno ni kaj...

Spali srednje šekasto, in jaz vem zakaj sem imela zadnje dneve manijo papcanja, ja je prišla ona na obisk po 1,5 letu, škoda no...user posted image , ampak to pomeni, da sedaj pa lahko imamo še enega user posted image .....user posted image user posted image user posted image . Je moj možek rekel, da mu naj kar štrik zraven kupim.

Dekleta in žene, danes je na Ptuju od 15.30 do 18.30 Poli žur in pojejo Ćuki in ribič Pepe pride....Čuki za mamo, Pepe za otroke....user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa veselo na delo, imam danes vsaj en mal več energije kot včeraj, samo me pa zvija in napihnjena sem kot slonica potica...user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 08:28

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutrouser posted image

mi smo spali super (spet trakaaaaaaaam)user posted image

matcar, čestitke za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nebo, moj bi pa takoj mel še enega user posted image , če bi vsaj diplomirala. Ampak v najinem primeru bi jaz rabla štrik, ne onuser posted image user posted image
Na poli žur pa bomo počakali še kako leto, ko bo kaj mela od tegauser posted image

clock-img

11.02.2010, 10:13

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Pa ga mamo tudi mi - ZOBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 10:18

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pa ga mamo tudi mi - ZOBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 10:36

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:36

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Hvala vamauser posted image user posted image user posted image

Kje se skrivate vse? Se vsi kepate? user posted image user posted image Ali ste tudi ve odprle zaklenjen forum, za katerega ne vem?user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 11.2.2010 11:37:04 >

clock-img

11.02.2010, 11:37

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jaz sem tu.user posted image Če obstaja kakšen zaklenjen forum pa tudi jaz ne vem zanj. Je pa sumljivo, ja.user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:39

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Kaj boste kuhale?

Jaz brokolijevo kremno juho s krompirjem in palačinke.

clock-img

11.02.2010, 11:43

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jaz sem tu.user posted image Če obstaja kakšen zaklenjen forum pa tudi jaz ne vem zanj. Je pa sumljivo, ja.user posted image

tudi meniuser posted image

clock-img

11.02.2010, 11:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Kaj boste kuhale?

mnjami, se povabim na kosilouser posted image user posted image user posted image
jaz bom pa kuhala kostno juho,makarone z mletim mesom in solatouser posted image

clock-img

11.02.2010, 11:45

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Kaj boste kuhale?

mnjami, se povabim na kosilouser posted image user posted image user posted image
jaz bom pa kuhala kostno juho,makarone z mletim mesom in solatouser posted image

Tudi njami.user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:46

clock-img

vitabella

pencil-img

759

dan dan .... ja tu je res nenormalno zatišje, jaz se javim tudi na hitro, mamo atija doma user posted image user posted image user posted image user posted image pa se cartlamo!

timeja še enkrat bravo!

meni je tudi sumljivo ja ...
kosilo: riž+kitajska omaka+solata

popoldne mamo posvetovalnico in gremo po uradne mere naše male miške user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:55

clock-img

rina22

pencil-img

3754

vitabella, lepo, vi se samo cartajte user posted image user posted image Naš ati je pa na faxu - delata s sošolcem neko seminarsko v laboratoriju..

Pol pa kar javi mere, pa dobro zrihtajte v posvetovalnici. A mate cepljenje tudi? Upam, da bo vse okuser posted image

Pri obema vama je danes njami njami kosilouser posted image

clock-img

11.02.2010, 12:03

clock-img

koala

pencil-img

5539

Timea user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek!

Sva bila danes z malim v mestu pa so pločniki katastrofa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

11.02.2010, 12:17

clock-img

rina22

pencil-img

3754

hvala, koalauser posted image

si mislim, kaki so, zato sva raje kar noteruser posted image že skozi okno vidim, da je katastrofa zunajuser posted image

clock-img

11.02.2010, 13:06

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Glede razmer zunaj je kak kje.
Drugač babe če boste hodle v Mullera pa majo 3/4 stvar na drugih policah. Edino za enkrat so še planice in vlažilni robčki na starem mestu. Pa slatkarije.

clock-img

11.02.2010, 13:11

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ahoj, imam eno strokovno, sem pozabila že od N,

kdaj lahko mojemu detetu (polnih 6 mesecev) dam kakšne fruhcvrge, pa kakšen jogurt (recimo kateri??), ker te kašice ki se mešajo z vodo no ja, mi en mal pri uhicah ven gledajo..

Kaj pa navaden mlečni gresek, recimo kuhan na Novolacu in navaden riž, ali pa žgance?? to mu lahko dam??

Zadnič je Tasa rekla, da ji je dala rdeco peso, kaj zmiksano ali kaj???

Imam občutek, ko mu na konci zmiksam, da je itak vse eno in isto...user posted image

clock-img

11.02.2010, 13:14

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Kaj boste kuhale?

Njami, kako pa ti to pripraviš, mislim juhico, bi mi to jutri papcali, no palačinke že znam...ha ha ha haaaaaaaa

clock-img

11.02.2010, 13:15

clock-img

nebo

pencil-img

1664

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 14:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

No,da ne bo kake zmešnjeve..okoli mene....vitabella, rina21...marta...niste ve nič krive,da ne bo pomote......

Vglavnem tiste 3, ki so me pahnile v to sranje, pa tak same vejo....user posted image

Tako da, jaz upam,da bomo vseeno nekako stvari rešile, če ne pa tud prav....

Grem sedaj na sladoled, potem pa v šolo, peški,ker se mi ne da avta pucat user posted image

Lep snežen dan vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem