cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke XI. del

clock-img

15.02.2010, 08:14

clock-img

vitabella

pencil-img

759

bravo marta za varstvo!!!! lepa služba!

clock-img

15.02.2010, 08:15

clock-img

vitabella

pencil-img

759

pa sem spet sama ....

clock-img

15.02.2010, 08:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutrouser posted image

tudi jaz se sprašujem, zakaj več ne čvekate? je kaj narobe?? matcar, ly, tasa,...... ??

nebouser posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 08:54

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

pa sem spet sama ....

jaz sem tu..

kak je Lara? Timeja je spet jokica user posted image Je komaj zaspala..

clock-img

15.02.2010, 09:12

clock-img

rina22

pencil-img

3754

nobene nikjeruser posted image

clock-img

15.02.2010, 09:43

clock-img

vitabella

pencil-img

759

tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja user posted image se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 09:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

tu sem tu ... sem mogla drva nanosit, da nas ne bo zeblo ... radosti kurjenja user posted image se pa tolažim da je dobro za mojo prečudovito postavo user posted image user posted image user posted image

pridna user posted image user posted image jaz pa sem se prisilila v delanje seminarskeuser posted image

clock-img

15.02.2010, 09:49

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 09:52

clock-img

rina22

pencil-img

3754

ojej, pa ne spet bit pridna ... NEHAJ NEHAJ NEHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram jo oddat 25.user posted image Jaz pa še nič narejenouser posted image S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred namiuser posted image

clock-img

15.02.2010, 10:04

clock-img

vitabella

pencil-img

759

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Če pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram jo oddat 25.user posted image Jaz pa še nič narejenouser posted image S tem, da v sredo gremo domov, čet in pet pospravljamo stanovanje, soboto selimo (hladilnik, pralni in vse ostalo,....polagamo ploščice v kuhni - ok, to delajo drugi, ampak vseeno..), v nedeljo do konca prebelimo, ( s tem, da upamo, da bomo res že meli kuhno....) Pol pa jaz tak že moram it na fax.. Aja, pa moj še ma en zagovor v pon, tak da so pestri dnevi pred namiuser posted image

ojej vsaka vama čast ... greste v najmeniško???

clock-img

15.02.2010, 10:08

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Ja, najemniško je, samo sva ga sama opremila, pa prebarvalauser posted image Razen kuhno bo kupo lastnik (elemente + štedilnik + napo)user posted image

clock-img

15.02.2010, 10:11

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Tak, grem počasi Timejo nahranit user posted image Pridem pozneje še kaj nazajuser posted image

clock-img

15.02.2010, 10:12

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ok ... dober tek, pol mi pa povej kaj je dobla, da bom šla tut jaz kuhat, sem brez idej danes ...

clock-img

15.02.2010, 10:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

hvalauser posted image

jedla je krompir, korenček in brokoli

clock-img

15.02.2010, 11:06

clock-img

vitabella

pencil-img

759

jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo user posted image saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt user posted image

clock-img

15.02.2010, 11:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dobro jutrouser posted image

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...user posted image

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.02.2010, 11:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kuhala ne vem kaj bom...najverjetneje kar krompirjev golaž na brzino,kaj več tak ne bom sposobna.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.02.2010, 11:19

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jaz sem ji glih dala 1/4 japke v roke, zdaj pa liže pa cuzi ... v glavnem se pa igra z njo user posted image saj počasi je zmanjkuje, japke namreč, ampak mala je taka zraven, da jo bom mogla pol celo spreoblečt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ji pa še jabolke nisem tak dala, da bi jo cuzala. Rada pa ma kruh in banano na tak načinuser posted image

clock-img

15.02.2010, 11:20

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spala nisem skoraj nič.....M je biksala in popila 4 male flaške mleka...3krat je prilezla k meni,potem še A matralo ponoči......zdaj sem kot zombi...user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 11:49

clock-img

vitabella

pencil-img

759

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image user posted image

se pridružujem!

clock-img

15.02.2010, 11:50

clock-img

vitabella

pencil-img

759

mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo user posted image

clock-img

15.02.2010, 11:50

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Dobro jutrouser posted image

Zdaj se porihtamo in šibamo v trgovino....user posted image

Ljubica moja draga, mislim, da si bova medve lahko začele ponoči telefonirat in se pogovarjat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 11:53

clock-img

nebo

pencil-img

1664

RINA, VITABELA vajini dve user posted image sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Moj bo danes jedel piščančjo juhico in korenček, zmiksano na drobno, da se ne bi kje zadavil...

Se pa vidi, da ponoči nori, saj frajej spi že od 9,15...mami pa se uči ANG...how do you do??user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 11:59

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

RINA, VITABELA vajini dve user posted image sta mlajši kot moj, ampak jaz mu še nisem dala kruha in niti jabolke za cuzat...se davi že če mu banane ne pretlačim dobro...po moje bi si celo jabolko v usta dal...

Ej pa kako vedve to s kruhom pri 6 mesecih, kar žemljo ali kaj??? Kakšno??

Pred parimi dnevi sva mi2 jedla, T pa je spala. Ko se je zbudla, jo je U prinesel v kuhno k nama, pa je mel na mizi zraven krožnika malo skorjice od kruha, pa ga je pograbla, pa začela cuzat, pa sva ji pustla. Včasih ji dam malo skorjice ali od kruha ali pa od žemljice.

clock-img

15.02.2010, 12:02

clock-img

rina22

pencil-img

3754

mene pa je strah, da bi banano "odgriznila" pa da bi se ji kje potem zataknilo user posted image

Mene je tudi blo strah, samo jo kar lepo je. Na trenutke bi si najraje celo not porinla, samo ji pol nazaj držimuser posted image Imam pa srečo, da če odgrizne večji del, ga takoj spuszi ven. če pa ji kaj zaleti, npr. kruh, banana ali keks, pa se ne ustraši, ampak se skašlja, pljune ven in se še nekaj časa dela nora in kašlja na prazno in se smeji, pol pa hoče dalje jest.
seveda jo imam vedno, ko je pod strogim nadzorom, da ne bo pomote...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem