writing-img

julijke

clock-img

29.06.2005, 18:21

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Hojla sem že doma, čeprav sem se htela it z :love: kopat,...če pa skos popoldne dežuje :(

Joj kak smo bile tarča v Evroparku :)-:)-:)-, so nas tako gledali, celo dva starejša gospoda sta htela z nami govorit oz sta bila začudena da kaoo da smo se zmenle :)-:)-:)- NEEE KJE PA :)-:)-:)-
Do Buu je priša celo ena suhica ker ji je bila grozno všeč njena barva las, tako da,.. BILE SMO TARČA POGLEDOV OZ NAJLEPŠE :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Pa vesta kaj, jaz ne smem it nič več kupovat v trgovino :( , sem takoj zapravila 18.tisočakov :((

Grem zdaj malo jest,... LAČNAAAA, potem pa pride :love: domov, greva pa malo na Lent, če ne bom jaz že ležečki ;)

Lp Meceno

clock-img

29.06.2005, 18:40

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Ja Maceno tako je če se dogovorimo v Evroparku tam pa glih neke razprodaje - to pomeni, da je mene tudi zaneslo in sem kar ekaj zapravila.

Drugač pa vas je bilo lepo spoznat in malo poklepetat, upam da še kdaj če ne v enem pa v dveh kosih!!

Prijeten večer vam želim

clock-img

29.06.2005, 20:51

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Ampak tale nevihta je pa tolk dobr dela!!!!!!!!!!!
Kako paše dihat....:bravo::bravo::bravo::bravo:
A že vse spite?!

Še mal pa bomo glavne!

Lp,Lona

clock-img

29.06.2005, 21:12

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Joj pri nas je divjalo pravo neurje in sedaj imam še delo za jutri. Na vrtu bom probala rešit še tisto kar se rešit da. Po oknih je tolkla toča, pa rože so vse v razsulu .... me je kar groza toliko enega truda pol ti pa v pol ure vse gre v .....:hudicek::hudicek:.

Pa saj bo... ko vas berem vidim da ste res že vse na koncu in da boste mogoče čez en teden že orve julijke pisale svoje porodne izkušnje. To pomeni da se tudi sama približujem svojemu PDP ki pa je zaenkrat še takoooo daaalleeččč. Ja pri nas bomo bolj med zadnjimi.

Pa lepo hladno noč in čim manj bolečin !!!

CIPRESA:nosecka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem