cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zatečene noge....prvakinja

clock-img

29.06.2005, 23:03

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Tia74 take noge sem imela tudi jaz v nosečnosti, tako da te čisto razumem in sočustvujem s tabo. Verjemi, da po rojstvu tvojega otročka bo to kar spuhtelo iz tebe, se boš kar posušila in tudi kilogrami bodo kar dol padali.
Tako da .. drži se! :rozica:

Lp
:kuza:

PS: če bom našla moje fotke nog, ti jih bom pokazala, pa bova primerjali najine butlčke. :sloncek: :)-

clock-img

30.06.2005, 09:22

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Spacey upam, da boš našla slike. :)-:)-:)-

Kg imam, zdaj do 34t, 11 več, upam, da ne bo šlo več gor. Že to me skoraj kap, ker sem šla 4kg v enem mesecu gor, kar ni normalno...potem je G rekej, da je to zaradi vode.

:sloncek::sloncek:

clock-img

30.06.2005, 09:46

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Preko tvojega albuma mi je končno uspelo odpret slike. Res hudo, ej!!!!!!
Ampak od teh 11 kg ali koliko si jih pridobila, je po mojem večina itak voda glede na videno!

clock-img

30.06.2005, 10:05

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

hy,

od teh 11kg je sigurno kar nekaj vode...če pogledaš slike mojega napredovanja trebuščka po tednih. Sem pa tudi par kg dobila v rit in v stegna. :)-:)-

clock-img

30.06.2005, 11:44

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Ojoj Tia74, si pa res fajn otečena!
Ja, v teh 11 kg je sigurno kar nekaj vode, ker 4 kile v enem mesecu je pa res en zalogaj.

clock-img

30.06.2005, 12:12

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Tia74 ti si pa pridna glede kg :bravo: .. jst sm do konca pridelala skoraj 30 plusa .. od tega je bila 1/3 voda .. zdej po 3 mesecih imam še 8 plusa .. se ne sekiram, bo že šlo dol .. bomo malo več "telovadili" :sloncek: pa bo. :)- Mene je moja G ful kregala zaradi teže, da ne govorim o sestrah v ambulanti :grrr: in iz 5 v 6 mesec sem pa jst 5 kilc šla gor .. priznam pa, da sm imela volčjo lakoto. :ups: :)-

Raziskujem o slikah, pa slabo kaže... :(

Lp in drži se... :rozica:

Pa-pa
:kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem