writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

01.02.2010, 13:14

clock-img

Anonimen

user posted image  čimprej se pozdravi!

clock-img

01.02.2010, 13:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tenk ju!

clock-img

01.02.2010, 13:17

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Blue, ti jo kar naroči,...

zdejle sem klicala, pa me je priosila da jutri ponovno pokličem... tko da vam jutri sporočim kako in kdaj smo s terminom za prvi pregled

clock-img

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

joj kak lep soncek...jest pa tkole-komi zvim....kr z zimsko kapo na glavi po stanovanju hodim k mi pase da mi je toplo v glavouser posted image user posted image

o ti ti zmrzljivka lena user posted image user posted image user posted image

o ti smotka...od kdaj sem pa lena???

odkar si bolana user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

joj kak lep soncek...jest pa tkole-komi zvim....kr z zimsko kapo na glavi po stanovanju hodim k mi pase da mi je toplo v glavouser posted image user posted image

o ti ti zmrzljivka lena user posted image user posted image user posted image

o ti smotka...od kdaj sem pa lena???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 13:18

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pocajtej se mačkica

clock-img

01.02.2010, 13:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

že prou že prou me ne marate bom kr sla

clock-img

01.02.2010, 13:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

že prou že prou me ne marate bom kr sla

japajade user posted image

clock-img

01.02.2010, 13:25

clock-img

Anonimen

a se boš izpisala?

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sem misla da boste več napisale user posted image

ta otrok je neverjeten... moj je doma in je čist priden user posted image   sploh nč ne sitnari... očitno ga drugače jst živciram user posted image

pa vstal je že sam ob kavču user posted image samo sem ga slabo ujela, in ne bo slikice

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a se boš izpisala?

user posted image user posted image

user posted image

clock-img

01.02.2010, 13:31

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Pride T. v hojici do omare in vzame daljinc od tv in kar steče v hojici znjim do kopalniceuser posted image pol je pa jezen ko mu ga vzamem....a vaši zmajčki tud skos letajo na daljince pa mobitele.

dudi; potem bo Maj res kmalu shodil,sej pri nas T. se sam drži ob sedežni,sam vzdvigne pa naredi kakšen korakec ob postelji..potem pa tudi sam stoji pa pade na ritko. Sej nisem misnla čist v centru logatcauser posted image

clock-img

01.02.2010, 13:34

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Majana: pri nas je pa norooooo,ko je moj doma tudi spat noče ob tisti uri,ko je navajen  more stran iz stanovanja potem ga grem uspavatuser posted image

clock-img

01.02.2010, 13:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Majana: pri nas je pa norooooo,ko je moj doma tudi spat noče ob tisti uri,ko je navajen  more stran iz stanovanja potem ga grem uspavatuser posted image

sej pri nas je tut ponavadi čist obratno, se vse zamakne, samo danes pa ne vem kaj je user posted image

clock-img

01.02.2010, 13:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz sm pa naročila otroke za k psihologuuser posted image ...sistematski pri 3 letih,pa sem še od kolegice naročila da bomo šli skupaj lahko.

clock-img

01.02.2010, 13:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

tako je kot je dudica napisala, jz sem svaja upisala na vrhniko, k tuki je ena taka šolska da jo bi najraje.....user posted image

kaj a ti ni všeč user posted image

clock-img

01.02.2010, 13:56

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Bravo Maj user posted image , Tija je pa itak izvenserijska kar se tega tiče user posted image

F. se je začel na kolena postavljat, tako da bo šele plazit začel. je bil L. tudi bolj pozen, zgleda je dedno. pri 10m, ko je splazil je bil pa v trenutku hiter kot raketa. pa na tistem poganjalčku-avtu je šibal kot norc, naprej, rikverc... Kolesa pa ne mara user posted image .

razočarana, najbrž bom jutri šla kaj do pikapolonce in pogledam lahko, če imajo škorenjčke za Niko. take, kot je dudi nalimala.

clock-img

01.02.2010, 14:12

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

dan,

danes sem pa jst malo dlje spala, je moj poštimal malega. Pa mi je potem telefon zvonil, tako da je bilo konec pravljice user posted image

Me pa kar malo mika, da bi šla na en sprehod z malim, ker je tak lep sonček, pa niti ni preveč mrzlo. Sem mislila,da bo bolj mrzlo, ker so rekli, da bo fejst zmrzovalo.

Drugače pa naš pamž tut po celem stanovanju maršira, je že fejst hiter. Pa nič več se ne plazi kot specialc, samo po vseh štirih user posted image vstaja pa tut povsod, smo spraznili že drugo polico user posted image Se je spravil na tablete pa ne vem kaj še vse. Je itak vse ostalo bolj zanimivo od igrač user posted image

clock-img

01.02.2010, 14:37

clock-img

mama11

pencil-img

1385

lake ne nimamo za bežigradom... una je že od decembra bolana, tko da so nas presortirali in poslali v šiško - mislim da k drobničevi al neki tazga

Pri njej je tudi J. Meni je ful všeč user posted image

clock-img

01.02.2010, 14:46

clock-img

Anonimen

U danes spal samo pol urce,... do večera tudi verjetno ne bo več. no, če se je tako odločil, tudi prav, samo da ne bo siten.

Dudica, O. je tudi imel psihologa. prav luštno je bilo,... rešuje, odgovarja,...je rekel, da bi še šel, jaz pa sem se tudi fajn počutila, ker ga je pohvalila.

clock-img

01.02.2010, 14:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sva šle en krog, pa do trgovine, na sončku je prov toplo.

Res so napredni teli naši malčki. user posted image user posted image za vse ki se na novo kobacajo in stojijo.

Zdej grem pa saharco pečt, sm mojmu obljubila da mu bom šla v Zvezdo po torto, ker je mel včeri r.d., pa nisem šla, jo bom pa spekla.

clock-img

01.02.2010, 14:47

clock-img

Anonimen

pa vstal je že sam ob kavču

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 14:48

clock-img

Anonimen

O si je pa naredil poligon in zdaj telovadi,... pravzaprav ima vojaške vaje.user posted image

clock-img

01.02.2010, 14:56

clock-img

Anonimen

a,... sm spt na monologih pa vidim, da mi je O. tudi črko e zaštekal na tipkovnici,...
nič, uživajte v sončku!user posted image

sem pa danes en čuden sms na partnerjevem telefonu prebrala,... pa spodaj podpisano RAD TE IMAM KOMAJ ČAKAM, DA TE VIDIM. VILI. a me mora skrbet?user posted image

clock-img

01.02.2010, 14:58

clock-img

Anonimen

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem