writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

07.02.2010, 15:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sem pa pekla. Upam da bo dobro... Tole evo KLIK

user posted image user posted image
Jaz sem pa tole gledala pa ne vem če mam vse sestavine   http://www.mojirecepti.com/recept/kokosove-kocke-1.html

ja če nimaš ti tole bolj malo nucauser posted image Si pa itak že jedla sladko, a zdej bi pa še peklauser posted image

Nismo še šli po tortice!!!...zdej dobimo obiske pol pa ja user posted image

clock-img

07.02.2010, 15:28

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  iiiiiiiii_lep! kje dobila?

O. je že ninja. z mečem. "zdaj sem pa gjavni," je rekel.
KatMat, loto? sem ravno danes vplačala_s tem pa res nimam pretirane sreče. ampak enkrat bo.

a ninja želva? L. hoče biti tudi to. Sem zmeraj rekla, da moj otrok, če se bo le dalo ne bo nosil takih pustnih kostimov ali oblek pa mu je to tako všeč. Lani je bil spiderman. Zakaj noče biti doktor user posted image

clock-img

07.02.2010, 15:40

clock-img

Anonimen

Leela, jaz se vedno spomnim svojih bratrancev, ki sta se kot otroka vedno nekaj vojskovala zdaj pa najbolj skulirana človeka_pač, obdobje, ki ga mora dati skoz.

clock-img

07.02.2010, 15:42

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz sem pa pekla. Upam da bo dobro... Tole evo KLIK

user posted image user posted image
Jaz sem pa tole gledala pa ne vem če mam vse sestavine   http://www.mojirecepti.com/recept/kokosove-kocke-1.html

ja če nimaš ti tole bolj malo nucauser posted image Si pa itak že jedla sladko, a zdej bi pa še peklauser posted image

Nismo še šli po tortice!!!...zdej dobimo obiske pol pa ja user posted image

Ajauser posted image

Ti, dobro je!!! Smo skor vse zmazaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 15:44

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: lake
KatMat A ste na lotu zadel? user posted image Avstralija, selitev. A se ne pritožuješ skoz da nimaš denarja? Sicer pa super, jst bi tud šla v ZDA pa Avstralijo, samo me je preveč strah letala.

hihiuser posted image
Jaz sem prvo pomislila da včasih tarna da nima za bencinuser posted image Temu se reče intenzivno varčevanje, punce!user posted image

bi rabla en šnel kurz

clock-img

07.02.2010, 15:45

clock-img

Anonimen

tudi jaz.

clock-img

07.02.2010, 16:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Punce bi prodala bundico novo številka 74...kam naj jo dam?

clock-img

07.02.2010, 16:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri nas smo vsi bolani user posted image včeraj sem šla po AB, M. je boljši, pa moj tudi neki toži, da ga grlo boli...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.02.2010, 18:19

clock-img

Anonimen

na bolhouser posted image

clock-img

07.02.2010, 18:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A ima katera doma še kaj Calgela, ki ga ne rabi več?Baje se ga ne dobi več, Zarja pa je čist boga zaradi teh zobkov.

clock-img

07.02.2010, 18:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A ima katera doma še kaj Calgela, ki ga ne rabi več?Baje se ga ne dobi več, Zarja pa je čist boga zaradi teh zobkov.

žal tega ne uporabljamuser posted image Upam da bo imela katera...

Ledenka, a še karuser posted image Joj no, pozdravte seuser posted image user posted image

Dudi, na RR oglase dej, pa na bolho.

clock-img

07.02.2010, 18:29

clock-img

Anonimen

ojej, ne nimam, dej z belim vinom mal namaž bo boljeuser posted image

clock-img

07.02.2010, 18:30

clock-img

majana79

pencil-img

8822

maja, žal imam še čisto malo, pa rabimo... kaj pa tole? eni ga kar pohvalijo

http://www.dologel.si/

aja, tukaj ga imajo še vedno, magari pokliči v torek

http://www.lekarnar.com/izdelki/calgel-gel

< Sporočilo je popravil majana79 -- 7.2.2010 18:31:10 >

clock-img

07.02.2010, 18:48

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Jaz imam gengigel baby. Drugače, če je hudo ji daj svečko ali calpol.

clock-img

07.02.2010, 19:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, žal imam še čisto malo, pa rabimo... kaj pa tole? eni ga kar pohvalijo

http://www.dologel.si/

aja, tukaj ga imajo še vedno, magari pokliči v torek

http://www.lekarnar.com/izdelki/calgel-gel

Ravnokar gledam tale lekarnar.net.

Dologel in Gengigel imamo doma ampak noben od teh ne omrtviči dlesni. Sam mehčajo.

clock-img

07.02.2010, 19:20

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Jst mam calgel, sam ne vem, če kej pomaga.Sem ga vsake tok namazala, ko sem mislila, da ga zobki matrajo, ampak sej pravim...ne vem, če je imelo kaj učinka. Se je pol isto drgnil pa hotel naše prste glodat. Še najbolj so razna grizala pomagala. Mislim, da imamo enega od chiccota, tak gumijast, ga je drgnil sto na uro, ko je bilo hudo. Ponoči pa nisem mazala, samo enkrat se mi zdi sem zvečer namazala. Tko da, če hočeš, ti ga lahko pošljem. Nam se zaenkrat nič zobki ne kažejo, imamo enozobega tigra user posted image

Smo pa z rojstnega dneva, je blo luštno, hrana super. Pa še otroka sva se znebila vsaj za nekaj časa, ker so ga drugi pograbili user posted image

clock-img

07.02.2010, 19:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

na bolhouser posted image

ma ne bi dajala na bolho mi ni,zarad ene bunde bo že se kdo našel če ne pa nič.

Al pa gengigel baby

clock-img

07.02.2010, 19:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aja mam tortice user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 19:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat A ste na lotu zadel? user posted image Avstralija, selitev. A se ne pritožuješ skoz da nimaš denarja? Sicer pa super, jst bi tud šla v ZDA pa Avstralijo, samo me je preveč strah letala.

hihiuser posted image
Jaz sem prvo pomislila da včasih tarna da nima za bencinuser posted image Temu se reče intenzivno varčevanje, punce!user posted image

bi rabla en šnel kurz

se odlocis...pa uzames na obroke...nimas kej...skeširat itak da ne morva...če pa uzames na 12 al pa več obrokov pa gre

clock-img

07.02.2010, 19:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

skratka...bli smo pr blue gor v unih routah...vas vse pozdravlja...sele zdej sva dam prsla...smo sli se v jurmana jest.mmmmmmmmmmmmmmmm

clock-img

07.02.2010, 19:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Jst mam calgel, sam ne vem, če kej pomaga.Sem ga vsake tok namazala, ko sem mislila, da ga zobki matrajo, ampak sej pravim...ne vem, če je imelo kaj učinka. Se je pol isto drgnil pa hotel naše prste glodat. Še najbolj so razna grizala pomagala. Mislim, da imamo enega od chiccota, tak gumijast, ga je drgnil sto na uro, ko je bilo hudo. Ponoči pa nisem mazala, samo enkrat se mi zdi sem zvečer namazala. Tko da, če hočeš, ti ga lahko pošljem. Nam se zaenkrat nič zobki ne kažejo, imamo enozobega tigra user posted image

Smo pa z rojstnega dneva, je blo luštno, hrana super. Pa še otroka sva se znebila vsaj za nekaj časa, ker so ga drugi pograbili user posted image

O papua hvala. Bom v torek poklicala na lekarnarja, če ga še imajo. Nebi ti ga rada spulila. Kaj pa če ga bo ful matralo, ko mu bodo izraščali. Pri Zarji je blo za enkice OK, pol dvojke in trojke jo pa ful matrajo in zaspi, če ji prej namažem, če ji pa ne je pa ful nemirna in grize kr ji pod zobe pride. Tut tiste letvice od postelje je že zglodala.

clock-img

07.02.2010, 19:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

en cajt se ga res ni dobil...jaz sem ga pol dobila...ma nic ne pomaga...tiji se okus ni usec in sam vresci

clock-img

07.02.2010, 19:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hihiuser posted image

bi rabla en šnel kurz

se odlocis...pa uzames na obroke...nimas kej...skeširat itak da ne morva...če pa uzames na 12 al pa več obrokov pa gre

Aja tko....
tko me pa ne vleče. Pa še na tako potovanje morš kr neki denarja s sabo vzet.

clock-img

07.02.2010, 19:38

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

no, pr nas je blo že pri enki tako, da je vse možno grizel. Ko je meni prst grizel, so me prav členki boleli, ko je pa tisto grizalo gumijasto, je pa vse cvililo, ker je tako drgnil. Pol sem kupila še enega, pa ne vem od kerga je-tak, da se fajn prime v roko in ima postrani bunkico s takimi pikicami oz. izbočenimi črtami, ki pomagajo predreti dlesen.

clock-img

07.02.2010, 19:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hihiuser posted image

bi rabla en šnel kurz

Aja tko....
tko me pa ne vleče. Pa še na tako potovanje morš kr neki denarja s sabo vzet.

ma niti ne...odvisno kaj isces...v obeh primerih bi sli na renta car in pol mal road trip varjanto...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem