writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

09.02.2010, 10:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska kako ste vi in Majči?

Danes je šla v varstvo. Ker mam faks. Jutri pa še ne vem, mogoče bo doma. Kreha ko star atauser posted image Pa vsake tolk pljune sluz ko se ji tolk nabere. Sej ne vem kako nej ji sluz iz grla spravimuser posted image

Ko je imela Hana toliko sluzi, sem ji vlivala fiziološko in ven vlekla s tisto ustno pumpico. Pol je pa vedno bruhala - fiziološko in sluz. Ko sem to omenila P je rekla, da super, da je to edini način, da izločijo to sluz iz grla user posted image (zelo prijeten in eleganten način.....................NOT)

Maja - ko bom imela čas ti napišem ZS, če boš slučajno znala pomagat

ja pravijo da če sluz ne pokaka ali da ga ne izbruha se lahko pol razvije kakšen bronhitis ali še huje pljučnica, tak da čeprav je hudo je bolje tako kot pa da se kaj zakomplicira...

matr sem pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, kaj pa tiste bronhopulmin svečke? a ne mehča tisto sluz?

sicer bodo bolj vedle tiste k so jih že uporabljale...

clock-img

09.02.2010, 10:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jst sem jih pri Z uporabljala, pol mi je pa P reku, da raje ne. Zakaj že ne, sm pa pozabla. reku je, da naj ji paj mal prospana dam.

clock-img

09.02.2010, 10:25

clock-img

Anonimen

babe moram povedat da sem se danes po enem letu in pol sama vsedla za volen in peljalauser posted image user posted image user posted image , no ja vmes sem se dvakrat sam je bil zmeri mož zraven in jaz takrat nočem vozit k sam kritizirauser posted image
sem se pa počutila fenomenalno, sem že pozabila kojk rada sem vozilauser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:26

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Aja flaška...pa inhalacije fiziološke ji delaj. Pri Z ful pomaga.

M pa zdej ful stoka, da jo grlo boli in noče ne pit ne jest.

clock-img

09.02.2010, 10:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst sem jih pri Z uporabljala, pol mi je pa P reku, da raje ne. Zakaj že ne, sm pa pozabla. reku je, da naj ji paj mal prospana dam.

no da vam povem glede prospana sem bila včeraj ponoči pri dežurni in mi je sama dr. rekla da je to plunk v morje...

clock-img

09.02.2010, 10:27

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

babe moram povedat da sem se danes po enem letu in pol sama vsedla za volen in peljalauser posted image user posted image user posted image , no ja vmes sem se dvakrat sam je bil zmeri mož zraven in jaz takrat nočem vozit k sam kritizirauser posted image
sem se pa počutila fenomenalno, sem že pozabila kojk rada sem vozilauser posted image

user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:29

clock-img

Anonimen

hvala majauser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja kako si šla pa zdej v postojno?

clock-img

09.02.2010, 10:30

clock-img

majana79

pencil-img

8822

clock-img

09.02.2010, 10:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

a pa če ji da eno na teden recimo, misliš da vseeno škodi? če bi recimo pomagale?

clock-img

clock-img

Anonimen

ja kako si šla pa zdej v postojno?

z svakinjo k je mogla tud ona it v trgovino oz v takkouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

karamelno mleko meni ful pomaga pri bolečem grlu

clock-img

09.02.2010, 10:32

clock-img

Anonimen

razočarana, kako pa da nisi toliko časa vozila???

pst,... vodovodar prišeluser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

a pa če ji da eno na teden recimo, misliš da vseeno škodi? če bi recimo pomagale?

Ma škodi zihr ne, sej je sam borovo olje. Sej vidiš...eni priporočajo Prospan, eni ne...kdo bi vedu.

Zarja je potem ful dišeče kakala, ko sm dala bronhopulmin user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

razočarana, kako pa da nisi toliko časa vozila???

pst,... vodovodar prišeluser posted image

najprej zarad nosečnosti k sem mela hude vrtoglavce in slabosti, in se nisem upala tud 5metrov peljat, pol pa kr nisem se upala, ja priznam boječka sem, vsest za volan, tak da danes ko je bila pa nuja sem se pa čist normalno vsedla in peljala, pa nikol nisem mela take možnosti da bi peljala, mah sej vem izgovori, no ja vglavnem da sem se spet ukorajžla in od zdaj naprej vozim jazuser posted image vsaj upamuser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Ma škodi zihr ne, sej je sam borovo olje. Sej vidiš...eni priporočajo Prospan, eni ne...kdo bi vedu.

Zarja je potem ful dišeče kakala, ko sm dala bronhopulmin user posted image

u, to bi pa jaz kar probala, naš zasmradi celo stanovanje user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

karamelno mleko meni ful pomaga pri bolečem grlu

Verjetno ima tudi tam norice in jo boli.

clock-img

09.02.2010, 10:42

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Lsica - bizi ampak OK, pa vsak dan večji user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

smo končno malo boljše... ok, pokakana rita, pridem čez 10 minuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.02.2010, 10:43

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

papua, zadnjič so ga testirali na mleko in jajca, ko smo bili pri alergologu, pa ni bilo nič... ne vem, nisem dovolj pametna

Pri našem tudi ni nič pokazalo. Ne testi na roki ne test krvi. Pa sem potem spet probala mlečne izdelke uvesti (ko se je še več a manj polno dojil), pa so ble spet krvave nitke v blatu. Enako je blo za novo leto, ko smo bli v toplicah in sem mal več sira pojedla-se je celo noč zbujal in zvijal. Zdej se pa itak samo še ponoči enkrat doji, tako da očitno ne vpliva toliko.
Probaj kakšno mleko, ki ni na osnovi kravjega mleka.

Maja-a pregomin mleko je na osnovi soje al kako? Kje se ga pa kupi? Mi zdej aptamil soja uporabljamo, ker v millerju nimajo nič drugega na osnovi soje...pa koliko stane? Tale je 13 al 14 evrov pakunga, pa mi je to kar veliko, glede na to, da gre zihr ena pakunga na teden...

aja, dobili smo drugi zobek Danes al pa včeraj, ne vem točno. Sem ga šele danes slučajno opazila. Je pa spodnja desna enka user posted image

Mulček je pa že zaspal. Upam, da ga vrtanje v sosednjem stanovanju ne bo preveč hitro pokonci vrglo user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:47

clock-img

Anonimen

popua: bravo za zobekuser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 10:53

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Naša damica tudi spi, tako da imam malo časa.

Maja imaš ZS.

Sem otroka in sebe naročila k zobarju, ker smo vsi piškavi (nažalost imata po meni zanič zobe - umivamo dvakrat na dan, pa so še piškaviuser posted image user posted image ), zdaj pa še H. naročim in smo porihtani. Moj mož ima pa take zobe, da jih gre na dve leti pokazat, pa rečejo samo lepo in nasvidenje. Pri meni je pa taka katastrofa, da si zobar pomoje že nov avto izbirauser posted image

clock-img

09.02.2010, 10:54

clock-img

Anonimen

greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem