writing-img

RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE

clock-img

27.01.2010, 10:27

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Skopčevka, super! Evo, se je splačalo malo počakat user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 23:18

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka

jaaaaaa srček se je lepo slišal in videl kako bije,vendar imam še en pregled 9.2.2010.user posted image user posted image user posted image .hvala usem za lepe besede!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 17:56

clock-img

camino79

pencil-img

280

Jaz imam očitno podobno težavo...včeraj sem bila na prvem pregledu pri dr. Rešu...zadnja user posted image  18. decembra (samo zdaj nisem več sigurna, ali se mi je takrat začel le izcedek ali pa se je ulila taprava M...takrat mi je vse dol padlo in si res nisem zabeležila). Torej 6t3d.

No, in on mene včeraj res na hitrco pogleda...vrečka se je lepo videla, tisti temen prostor, plodek tudi ob steni spodaj, malički, tudi utripalo je, smo vsi trije videli, samo je rekel, da je fejst mali, pa da naj pridem čez 14 dni...do takrat pa brez panike pa živet dalje...

Samo kak?  Moj je že čisto živčen, malo od tega, malo od mojih skrbi...ampak midva sva se trudila 3 leta, pikolino. Kak naj bom mirna?

Jutri imam pregled še pri svoji G.

clock-img

03.02.2010, 18:02

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Camino79, brez panike! To, da je plodek majhen je lahko znak, da je bil spočet malce pozneje. Bodi optimistična in začni uživat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

03.02.2010, 18:12

clock-img

camino79

pencil-img

280

Jao...ma, če bi svet bil popoln, bi si jaz zmislila kak problem, da bi se lahko sekirala... Hvala za spodbudno besedo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem