writing-img

kaj menite - imena

clock-img

30.06.2005, 11:27

clock-img

tea01

pencil-img

267

Če bi bila punčka, bi ji dala ime Tea. Tko, da sta oba pohvaljena.

TEa01

clock-img

30.06.2005, 12:42

clock-img

hugolina

pencil-img

261

Teja je lepo ime, Toni pa tudi meni ni všeč, ker se takoj spomnim na enga k.... No ja kaj morem, prav zaradi tega mava tudi midva probleme z imeni, ker me vsako ime na nekoga spominja ali ga pa ima ža kdo od bližnjih:zmeden::zmeden:
Drugače je pa meni ful lep Mark, Tim al pa Timon, ampak majo ta imena :duda: mojih kolegic, tko da pri nas to odpade.

clock-img

30.06.2005, 15:59

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Toni - meni je pa zelo všeč, dovolj dolgo, mehko in preprosto ime, predvsem pa ne prepogosto.
Ker imena se pa že tako ponavljajo, da je joj. Jaz otroku nikoli ne bi dala imena, ki je med prvimi petnajstimi po pogostosti.
Sicer pa ime mora biti všeč predvsem staršem in kasneje tudi nosilcu tega imena.

Vendar vama kar napovem, da bo :roza: Teja, ker sta tako sigurna v to ime.

Pa lep pozdrav

clock-img

30.06.2005, 20:29

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Tudi meni je Toni zelo lepo ime, tako je ime mojemu bratu (uradno Anton). Če bi veljalo, da imajo soimenjaki podobne lastnosti, ti ga toplo priporočam.

clock-img

30.06.2005, 21:46

clock-img

miševi

pencil-img

888

Teta beta - tudi midva poznava enega Tonija s super lastnostmi. Po moje sva malo mislila na to ime prav zaradi tega. Ker če bi bilo to res, kar praviš, sploh ne bi pomišljala:)-.

clock-img

30.06.2005, 23:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem