writing-img

RE: makaroni - uvajanje

clock-img

23.01.2010, 22:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri obeh sem dajala kar navadne.

clock-img

24.01.2010, 10:01

clock-img

dushka

pencil-img

254

Jaz ji dajem čisto navadne testenine brez jajc, midva z možem ji pa tudi zdaj jeva kar brez jajc.

clock-img

26.01.2010, 17:32

clock-img

polona5

pencil-img

188

Barilla makaroni in večina drugih makaronov je narejenih iz DURUM MOKE, ki je rumene barve in ne iz jajc. Tudi makaroni iz Eurospina niso iz jajc ampak iz durum moke. Če pa kupuješ Mlinotestove makarone, pa že na daleč vidiš da imajo jajca, saj so na veliko naslikana na embalaži. Tako da glede makaronov sploh ni problem, bolj so problem široki rezanci in kakšna paštica za juho. Samo deklaracijo je treba prebrat pa je. Lp

clock-img

26.01.2010, 17:46

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: polona5

Barilla makaroni in večina drugih makaronov je narejenih iz DURUM MOKE, ki je rumene barve in ne iz jajc. Tudi makaroni iz Eurospina niso iz jajc ampak iz durum moke. Če pa kupuješ Mlinotestove makarone, pa že na daleč vidiš da imajo jajca, saj so na veliko naslikana na embalaži. Tako da glede makaronov sploh ni problem, bolj so problem široki rezanci in kakšna paštica za juho. Samo deklaracijo je treba prebrat pa je. Lp

Pa ne vse. Mlinotest izdeluje tudi polnozrnate testenine iz durum moke brez jajc. Pa še eko so (imajo certifikat).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem