IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
oj vidiš, jaz nikoli ne hodim bosa
No, potem lahko potrdiš, da je en navaden par copatov rešitev za večino problemov, a ne?
Madonca, ljudje imajo najmodernejše sesalce a la 6v1, ampak copat pa ne, no. Kriza.
moj znori, če se mu kaj pod copati melje
ma on je stokrat bolj nadležen okol pospravljanja, kot jaz...mene nič ne moti...oz. moti me, če je vse pospravljeno...jaz sem kar živčna če ni nič navlečeno, pa morem hitr kak kozarc na pult postavit pa kako coto vržt čez kavč

da je bolj domače....
drgač pa recimo perem sam za vikend, posušim v sušilcu in kar zložim, kar je takega da je za zlikat, zlikam v nedeljo zvečer, za pol urce navadno...
sesamo in pomivamo po tleh po potrebi, kopalnco tud...ko je umazano, se pač pospravi in pomije...ogledalo pri umivalniku je kr skor vsak dan treba obrisat, sam zato ne bom cele kopalnice pucala
velja pa pri nama taka logika - jaz od njega ne pričakujem da bo pospravljal, mi čist dol visi če se nič ne pritakne, samo mene naj na miru pusti in naj mi ne teži kok je svinjsko itd. jst bo že spucala ko bom, če pa ga tak fejst moti, pa lahko sam posesa, pomije al karkoli že pač. in to tud dostkrt naredi