če me kej razjezi, so to ženske, ki so mele lahek porod
fovšija
sej ne da ni bolelo sam mene bolj boli to, da nisem mogla dojit in da so me tam sestre imele za najslabšo mamo ker nisem dobila mleka tud 4 dni po porodu

je že več k 3 in pol let od takrat pa še vedno boli in še vedno jokam.... ja ni kej treba bo prebolet......
mogoče sem imela srečo, da sem rodila v treh urah in da sem v P prišla odprta brez popadkov in sem dobila umetne in je blo vse bolj hitro..... sam rez me ni bolel me je pa bolelo šivanje za umret.... ampak to hitro mine tud potem tiste par dni k težko sediš ampak to mine in se ti ne vtisne v srce (vsaj meni se ni)
iztis je bil eno veliko olajšanje in zelo lep občutek (mislim, da sem bila ena tistkih, ki sem pri iztisu doživela orgazem, ker je bil občutek orgazma lulanja in ne vem česa še

).... kaj več se ne spominim....
drugi porod je bil bolj bolel je bil pa dokaj hiter..... proti koncu sem sama rekla babici, da ne morem več ker so bili popadki ful pogosti in močni ampak zato še ne pomeni da je billo tako hudo, da nebi več šla.... na srečo sem imela takih ornk hudih popadkov ene 20 min..... ja in porod je bil težji ker je se je babica ful trudla da me nebi blo treba rezat in sem mogla zadrževat potiskanje čeprav me je tok tiščalo da je blo za znoret
mi je pa ful veliko pomenilo, da je bil moj ob meni in da sem v vsaki bolečini našla kak razlog, da se smejem in da sem imela ob sebi nekoga, ki me je božal in bodril.....
kljub vsemu grem še vseno raje rodit k k zobarju