Dobro jutro!
Vceraj sem bila na pregledu pri G. Nas
je tezak ze 3kg in pravi da je zrel, da gremo lahko rodit.
Tako da me je toliko potolazila, da se zdej ne sekiram vec. Je bil pa Gal rojen 1 teden kasneje, pa je imel pol kg manj. Tako da je ta res velik. Ocitno so bile napovedi pravilne, da ce pridemo do konca bo imel cez 3800g. Tega si pa glih ne zelim.
Imam pa tudi se dovolj oz veliko plodovnice, pa tudi posteljica se je sedaj koncno odmaknila.
je pa se vedno obrnjen lepo navzdol, tako da imam prav, ko pravim, da mi pod rebra ritko moli ... na desni strani pa noge ven pogledajo.
Moja noc je bila tezka, a sem se vedno doma. Ob pol dveh sem se zbudila, ko me je zagrabil tak popadek (pa doooooooooolg), da sem komaj dihala. In potem sem mojmu rekla, da mi nastima uro, da sem stopala popadke in so bili na 5 minut, pa na 3 minute in na 4 minute ... no, sem rekla, da bo ocitno treba it. Pa sva poklicala tasco, jaz sem sla pod malo daljsi tus, potem pa na kavc in spet stopam popadke, pa so bili na 5 minut, potem na 8, potem sem pa cisto pridno lezala na levem boku in so se cist umirili. In sem zaspala. Ponoci me je sicer se nekaj zvijalo, ampak nic hujsega.
Zvecer mi je moj (sama na zalost ne morem vec) se frizuro spodaj naredil, da me ne bodo rabili brit v porodnisnici ... hehehe. Ocitno zadnji trenutek. Sem rekla, da zdele pa ja ne smem it, ker mi je se malo kozo posnelo.
Danes sicer nisem najbolje, se mi zdi, da mi skoz otrdeva trebuh, pa tudi
se se ni zbudil ... mozno, da bo kej danes, ceprav si na petek ne zelim rodit ... baje so petkovi malo bolj sitni ... hehehe.
Drugace pa imam sinkota doma, ker je precej hudo kasljal, v vrtcu pa imajo RSV virus, tako da sem ga takoj doma obdrzala, a je mozno, da je bilo prepozno. Njegova zdravnica nam je potrdila, da gre za virus, ne pa da gre za respiratornega in je rekla, da ce rodim, naj gre sinko od doma. Sem se sicer ze zmenila z mojo mami, ker je za novorojencka lahko ta virus usoden, ampak jaz upam, da nam tega ne bo treba. Sem ze mojmu narocila, da ce grem rodit, naj mu TAKOJ naredijo teste, ce gre za ta virus, da ga ne bomo po nepotrebnem posiljali od doma - mi ni cist nic prav! Na sreco pa gre danes njegov kaselj ze malo na bolje.
Zoey ... tebe sem pa hotla vprasat kdaj imata poroko v Lipici in kdaj mislis, da bos ze lahko zacela slikat? Ce se prav spomnim vidva s tvojim fotkata skupaj, ne?
Jessy-ka in Lakaya ... cestitke tudi tukaj!
Rozca ... kje si? Vse kaze, da bova skupaj.
Katera ve ... koliko od nas, ki sodelujemo (ne tiste, ki se ne oglasajo ze par mesecev) nas sploh se je nosecih ... men se zdi, da precej malo.
Lp, Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 26.2.2010 9:03:39 >