en del posta sem že 3x napisala, pa mio ga noče objavit. no, probam še enkrat...
jap, lenčy, boš tečna, sploh če bo že pol aprilčic vmes rodilo. in kr nekam nestrpen rataš, čepraš še roka nimaš... verjemi mi:))))
jao, zdajle sem se prav zjokala zraven. ima neke take izsiljevalne fore naš mali, zdaj je začel jokat kot mali dojenčki. uve, uve...ej, ko mi pritisk dvigne ta frekvenca. sva nos pucala s sesalcem, in pol bi tistz nažnudran kabel imel, bi bilo fino da ga ne bi umila. in se je začel dret in po tleh metat...jao, saj ga nekak ignoriram, ampak v mislih pa si predstavljam, da bi ga tak čez rit, da bi se kr kadilo. no, saj zdaj že po meni plazi, moja mamica...no, tiste brez izkušenj, tud takole vas/nas čaka. sam mene že x2.
in,...tole je že mimo, mali mi že spi, jaz pa kr mal lažje diham:))))))
naty28, jaz sem dala čez en porod. 10 ur umetnih popadkov, pa še pred tem 26 mrcvarjenja po porodni, sicer lažjega, a not sem bila dva faking dneva. in se res ne spomnim, da bi kaj ekstra bolelo. sem predihovala popadke, je bilo smotano, a bolelo ni. vsaj tak ne, kot boli zobozdravnik, ki pride do živca:)
ena kolegica po 3 letih še vedno ne čuti enega prsta na nogi; druga ki je rodila s cr, pa pravi da ji je bilo noro slabo in bi v drugo šla v popolno nerkozo... pol pa vedi kaj je prav...aj sem rekla, če me ne bojo mogli utišat, mi bodo že dali to epiduralno, da bo mir:)))
ja, boga branka. sem prej malemu oblubla, ko me je jezu, da grem kr not, pa se naj zabavata dalje z atijem, če se mu bo pustu...pa grem pomagat hrgolit, da se pomirim, naspim, zrelaksiram, ....aha, za kako uro bi mi pasalo, pol bi pa norela po bolnici...
lenčy, sicer res ne vem, kaj hudiča imate doma, da se toliko sekiraš. če je samo tvoj fotr in šiht od tvojega, ali je še kaj zraven? dejstvo je, da se brez veze sekiraš vnaprej. lahko da bo vse ok. lahko da bodo vsi skakali okoli tebe ko nori. lahko da bodo dali čisto mir. no, če takole pomislim, sta obe skrajnosti brez vezni. lahko boste pa lepo živeli dalje, in vam bo čisto lepo. dojenček se bo rodil, prišla boš domov, vsi ti bodo stali ob strani in ti pomagali, dojenje bo lepo teklo....nič bat. in potem, ko se boste malo navadili, bodo dedi lepo delali, ti boš pa paradirarala okol z vozičkom, imela svoj red in svoj ritem. ta del porodniške je najlepši, verjemi.:))) vse bo ok.
pri nas pa spet sneži. pa tak brije leden veter, da ni za nikamor. pa sem že mislila, da sem zastonj kombinezonček kupila...
vekybel, jaz bi šla kr po to olje, pa ga kr jutri zjutraj požrla. pa da vidimo. v ponedeljek ga ne bi, če pa moram v mb na ctg..kje te naj serjem po poti??? mi je ful hecno in skoraj neverjetno...a če drugo ne, to da te fajn prepuče, še nikoli ni škodilo, a ne?