IZVIRNO SPOROČILO: Jessy
Vekybel, nisem zbežala, le taščo in tasta sem dobila na obisk, pa Nejo sem umivala in spravljala spat, ker mojga
še ni doma, tak da sem bila kar okupirana. Zdajle sem morala pa še dva kivija fentat, da sem spet srečna.
Rožca, ne se preveč jezit, čeprav si upravičeno jezna in prav je, da mu poveš.
Jaz na mojega danes ne morem biti jezna, ker mi je že vnaprej napovedal, da ga dolgo ne bo.
Najprej

za kivije
Pol pa še tebi objemčke pošiljam, k si tak fajn

Sem pa tok jezna že zato, ker itak zdej ne bi smel delat. Včasih me prov daje, da bi inšpekcijo klicala takrat k moj dela, da vidjo kolk morjo reveži garat, da sta tašča in njen mož skoz na morju (vsak vikend), pa da jahto rihtata, pa novo vikendico na Visu, pa še vikendico v BK. 2 delavca (med njimi tudi moj) in 1 delavka pa delajo za zlo nizko plačo

Včasih me res daje, da bi klicala!!! Aja, pol me je pa še pojezil (za brez veze), ker mi je napačno pašteto prinesel - kokošjo od Argete

- namest Gavrilovićeve. Pol se pa sprašuje kero mam rada - ja halo, pa sej skoz sam to jem in nobene druge

Na morju sm mu zajtrk kradla s to pašteto, pol mi pa argeto prnese. Kot da bi se norca iz mene delal

Tem dečkotom (vsaj nekaterim) moraš res čist vse narisat