Rožca in Zoey, ej, zarad mene nam vama ni treba tako hiteti. Sem mislila, da bo ob 9h Zoey fraj in da ji bo odgovarjalo takrat. Pa ni panike, se lahko jaz s taščo zmenim, pa mi ona pobere Nejo, tako da se komot tudi pozneje dobimo. Sama sem računala na 9. uro in pol se mi je zdelo, da bom uspela tudi njo pobrati v vrtcu.
Nosečka24, sem skor okice ven vrgla, ko sem prebrala, da se epiliraš, saj sem mislila, da se po "ta mali". Hehehe...sem šele potem videla, da po nogah....no, to tudi jaz prakticiram in sem naravnost navdušena. Ker si noge epiliram že kar cca 10 let, me prav NIČ ne boli več. Poleti pa stisnem zobe in potegnem tudi po bikini predelu, da se mi v času, ko sem na morju, ni treba ogledovati, če mi je že kaka dlaka pognala in gleda izpod kopalk, preostali predel pa z britvico, ker ne boli.
Rožca, bom nehala s krofi!
Nočem, da bi imela prebavne motnje zarad monitorja.
Za obiske v P sem se pa jaz tokrat dobro znašla. Sem moji mami omenila, da v PO lahko pridejo samo možje in sorojenci in da mi tako zelo odgovarja. Da sem drugače hotela že sama reči, da bi tokrat želela, da prideta res samo moj in Neja, da bi ta domači lepo počakali, da pridemo domov. Začuda se je kar strinjala s tem, tako da smo to rešili. Tašči in tastu bo pa moj povedal, ker on to reče brez zadržkov in slabe vesti.