Zadnji članki

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za male in velike
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Ali dojenčki v maternici tudi sanjajo?
Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Meni je dougčas
28.01. Tjasa27 03.03. Urban 2500 g 42 cm
Ni bilo hudo. Je pa bilo nepričakovano. In hitro. Ob 22 odtekla voda, ob 5 že rodili. Urban težko diha in je na intenzivni. Jz sem pa ob porodu posteljice zgubila več kot 2 l krvi in so mi dali transfuzijo in zato ne smem nič, čeprav se počutm super. Urbana vidim šele popoldne
Pozdrav vsem, pa držte pestke, da bo vse ok. Sem upala da ne bom taprva marčevka
. A bom sploh lahko še z vami, al me boste k januarkam izselile?
zvijalo. Moja sestra normalno je banane, pomaranče, mandarine in jabolka. Je počasi probavala in se vse OK. Moja kolegica je imela v času dojenja žolčne kamne in je imela zelo strogo dieto brez sveže zelenjave in svežega sadja, nobene maščobe, pa je mala vseeno imela krčke. Tako da,...
sma se drugače zmenle
js jem vse, tudi stročnice, sadje in ostalo zelenjavo, tko da res ne vem kaj naj bi pol jedla... kurjo juhco bom dobivala, to že vem, polente se tud ne bi branila, ker jo imam zlo rada, golaž bi pa pogrešala, še posebej, če ga moj nardi. bom pa puranje zrezke jedla pa kruh od tašče k je njami
dans kar malo zvilo, ko sem mu povedala za Tjašo in je namignil, da bi bilo pa fajn, da spakiram