ojla, punce!
Vidim da ste se razpisale...Pridne. Ker prejšnja stran je bila rezervirana zame in moje poskuse s seznamom
, zdaj pa mislim, da bo zalaufalo!
Inna79 lepo dobrodošla pr nas, mislim, da te bomo z veseljem sprejele medse...
Ejla, tebi pa vse lepo na naslednjem pregledu...Verjamem da bo vse super...Tisti dan (3.3.) bo oh in sploh en super dan za preglede in bomo vse zvedele same lepe novičke, kaj ne?
uf, meni HB ni nič slabo (ja vem, trkam po lesu, glevi, železu, kamorkoli, sam da se ne spremeni)... Drugače je vse super, le prsa me ful bolijo, pa ful so napeta...Hudo. Ne vem kam bom pršla, ker že zdaj so tok velike da je ojoj (po dojenju so mi ostale kar tako velike kot med njim, pa mleka nisem imela skor nič - toliko o velikosti!)...
A imam še kaj za napisat? Ja, glede vstajanja otrok zjutraj - ni treba da so že šoloobvezni ko vztajajo čez vikend s kokoškami, med tednom bi pa spali in spali...Imamo mi enga 17mesečnika doma in je ravno tak, danes je začuda pa že ob 5.15 skakal pokonci in hotel več zaspat...
, HB meni ni problema nazaj zaspat ko ga mož pelje v vrtec, on pa v službo, tako da jo potegnem tja do 8h, seveda bi še dlje, če mi budilka ne bi zvonila!
Materinska knjižica nosečnicam pripada iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja, tako da kar lepo zahtevajte brezplačno materinsko knjižico!
Kako pa ti pišejo več nosečnosti v eno in isto knjižico? Pr meni ni prostora...mogoče pa so bile prej kakšne drugačne. V prejšnji nosečnosti, ki se je žal končala v 10tednu je nisem dobila, vendar bi mi jo skor že dali, pa mi je sestra rekla, da mi še tokrat prišpara s tehtanjem in pritiskom - pol pa žal ni bilo več treba.