a maš istega G kot jaz

? Tole ti povem: v moji 1. nosečnosti je bilo vse ok, G je imel pripombe na to, da bi šla na dopust na Hvar, češ najbližja bolnica je v Splitu (rok sem imela septembra, na dopust sem hotela konec junija) in nisva šla, ampak sva se neki namakala tam okoli Rijeke: Eto, še danes mi je ža, da nisva šla po prvotnih planih in uživala en lep, dolg,
zadnji miren dopust. Potem, ko boš z mulčki, je z njimi veliko dela in dopust, kot ga poznaš sedaj, se še par let ne bo ponovil. Pojdita, kamor želita, počivaj, naj te mož razvaja, kot si zaslužiš

. Če potegnem primerjavo med takratno prvo nosečnostjo in sedanjo, ko grem v Grčijo z dvema mulcema, vidim, kako sem v prvo preveč komplicirala. zdaj G še povedala nisem, kam grem, si ne upam

.
robčki za rito: jaz imam pralne krpice. Nočem tega preveč poudarjati, ampak dejsto je, da če hočeš biti do okolja kar se da prijazna, se odločiš za to varianto. če pa že hočeš robčke/ vato, pa se odloči za robčke (Muller ima fajn papirnate robčke, ki jih lahko zmočiš in ne razpadejo), pri izdelavi vate se ustvari ogromno svinjarije in je najbolje, če se uporaba le-te da na minimum.