O, zdej ste me pa zdelale
...Sem prav vesela, da sem morala toliko popravljat seznam, ker se vas je toliko pridružilo! Prav vse skupaj in vsaka posebej ste izredno dobrodošle v nasi veseli družbi...Upam, da se boste fajn počutile med vsemi nami nosečkami in skupaj "trpele" vse nosečniške prigode in zagode...Sej naj bi se
med sabo bolje razumele kaj ne, ko pa smo vse v približno podobnem položaju!
Evo, mi smo dali tud vikend skoz, bil je prav super truper...V soboto je bil tak lep sonček, da je bilo ojoj! Smo bili skor cel dan zunaj, kar se je dalo - poseldica tega so bolečine v nogah, ker smo šli s sinčkom malo na "pohod" in ga je bilo potrebno vsakih 5 sekund prijet za roke in mu pomagat oziroma ga prepričevat, da gremo naprej do naslednjega kamenčka...Si lahko predstavljate kako daleč smo prišli
Drugač moje počutje je kar fajn, bolečin v trebuhu ni več, pa tud prsi me malo manj bolijo, izcedka imam pa še vedno veliko, tako da menjam dnevne vložke po tekočem traku...
Folno kislino jemljem v Tifolu, prej pa sem jo v obliki šumečih tablet vitaminov B kompleksa in folne kisline. Še vedno papcam pridna tudi Ospen, sej samo še ene 3dni...Blek...
Komaj čakam sredo zjutraj ko grem na pregled
, upam da bo vse v redu...Ja seveda bom dobila druge tablete(Dabroston) za papcat...Se mi je mož smejal, da sem kot stare tetke, ki imajo na pultu krožniček z tabletami, da kakšne ne pozabijo vzet
...
Oblačila: mene zaenkrat hlače še ne tiščijo, vendar bom verjetno kmalu v takem položaju, ker če dobim za pit Dabroston, vem da me bo napihnilo kot balon in bom imela tak trebuh kot bi ga imela sicer v 5.mesecu...In bo treba si vmisliti kakšne nosečniške hlače. Sicer imam samo ene dolge, ampak nič hudega. Meni se nosečniške hlače tako dopadejo, ker imajo tist pas za čez trebuh, pa ga imam namesto spodnje majice, ker imam zelo občutljiv mehur...Superca so
, sem jih ful časa še po porodu nosila...Pa še kakšne si bom kupla...No, te sem si kupla v H&M-u. Pa tud v CA imajo veliko izbire, pa neke zmerne cene se mi zdi...
Sicer pa punce, bodte pridne še naprej, lepo poročajte kako se kaj dogaja na pregledih, pa tudi sicer...