Jutro!
Vse nekaj zaspane, jaz pa polna energije. A ni fajn da človek poln energije potem cel dan leži
Bloom, nas skrbi zate, ti pa pridno delaš doma kot mravljica! Res si faca! Mojadva fanta sta zdaj že v Amsterdamu - sta za 14 dni okupirala hiško prijateljev, ki so šli na morje. Imata ful dela, ker morata čuvati njihovega mačka, moj možek pa tega ni vajen - pravi da so dlake po celi bajti in da je že pogruntu da bo moral vsak drugi dan sesati
Je pa res kar faca da gre takole sam z malim. Sta pred tem že parkrat trenirala na morju in jima je dobro šlo, tako da me ne skrbi da se ne bi znašla.
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Se počutim kot Trnjulčica, ker bi tudi jaz prespala par dni (no, let bi bilo preveč), samo ne potrebujem princa na belem konju, da me zbudi, ker bo dobil samo eno okrog ušes.

ma si faca
3x mami, je res veliko hitreje. Učer je bila tista bučka v trenutku v skrinji. Kako je pa s stročjim fižolom? Danes mi ga mami kar precej prinese, pa sem ga vedno do sedaj blanširala. A ti tudi fižol kar surov zamrzneš?
Mi je pa včeraj prijateljica povedala kako na hitrco pospraviš paradižnike. Jih naseckaš na poljubno velikost, daš v kozarčke, malo posoliš, zapreš in potem 10 min kuhaš v loncu z vodo.
Tiamo, meni tega do sedaj še ni izmeril.
Kar se tiče joškic, se vam bom zdela čudna sto na uro, ampak jaz pa tako velikih kot jih imam zdaj oz takoj po porodu ne bi imela. Sem navajena majhnih in so mi zdaj tako velike v napoto

Ampak polne B košarice se pa ne bi branila

So mi pa po prvem dojenju obdržale prav lepo obliko, tako da upam da bo tako tudi v drugo. Zna bit da je to od tega, ker sem lepo postopoma nehala dojit.
Filisa

tudi jaz upam da tvojemu očiju uspe spoznati vnučko in držim pesti za njega!!!