missD vidim da te je kar potrlo
dej poslušaj svoje in Pokoro in počivaj. res je pomembno da sta čimdlje noter. se ti bo obrestovalo potem. grozno je biti zaskrbljen če bo vse v redu z malim nemočnim bitjem. knjige si naberi in beri potem ne bo več časa. prva knjiga po porodu - pravljice
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
Mene pa bega nekaj. Drugo ali mnogorodke, ki gledate za kosarami in vozicki, kam ste dale pa staro opremo? Ali ste imele takrat sposojeno ali oddale al kako to, da zdaj nimate?
lupinica sposojena in vrnjena, voziček brez košare za poletnega

isto cunjce. edino flaška mi je ostala nerabljena:)
kar si pisala kako fehtajo stari starši za malega imet. mal drugače gledam na to. kar se tiče izpolnjenega materinstva bo pri naju to čisto tako, tudi če bi šel parkrat na leto kam brez naju. pa ne za furat romantiko niti za si spočit zares, preprosto zato ker raste. res je tvoj še mali, mi na kraj pameti ni prišlo, ko je bil moj leto in pol. ampak pride čas za to da raste in izkuša svet tudi mimo svojih staršev. sej se nikakor otrok ne uči samo od staršev. in tudi odnosa nima samo z nami.
katis tega sem gledala, žal so mi v BC rekli da ne gre gor MC lupinica

pa sem tudi za to da se nastavi lupinica na voziček. saj prve mesece itak skor nikamor ne greš in to malo rabiš. kasneje pa že ni več tako problematično

lupinico pa že imam, sicer bi se skoraj odločla za
tega...
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
tale shewee je pa ne vem sploh kaj rect na to... v lajfu se se nisem polulala, ker ne bi mogla prit do wcja .
js sm se pa ravno danes

no, malo mi je ušlo. preveč sem se smejala mulčku, ki je namesto da bi nonota ubogal in nehal špricat s šlaufom, obrnil proti njemu in ga pošteno zalil. ko je vmes stopil še moj, da ga okrega, se je spretno obrnil in zmočil še njega, potem sta odrasla nekako prišla do šlaufa in pošpricala mulčka, js sm se pa ob strani nekje sama zalila zaradi smeha

fino je blo!
born to be wild sam meni bi dostikrat pasalo lulat stoje, ker na tujo školjko se nikakor ne morem usest in zdaj me težišče že fino zeza ko napol čepim napol sklanjam nad školjko... sam pol pa pripomoček v lijaku prat pa v torbico spravljat