IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
3x mami ja na nuhalni sm že bla pa je bil baby tko živ, da smo komej kej vidl
Za spol mi je reku gin.,da je še prezgodaj ko sem bila na nuhalni. Tko,da bom mogla kar do 24. tedna počakat. Bom šla pa samoplačniško ker ima moja gin. tko slab ultrazvok,da se nič ne vidi
Js sm sla enega prejsnjic tudi samoplacnisko in sem se odlocila kar za 3d in mi ni zal. Je bil pa to zadnji UZ se mi zdi. Takrat sem tudi spol izvedela, ker se je prej ful skrival, so se matrali, pa ni slo

. V glavnem priporocam ti 3d, mi smo videli ze obliko glave in lasno linijo in sem takoj vedela, da bo ocijev v obojem =]. Pa je res tako. Pa nogice, prstke, da bi ga lahko kar pobozala. Ma ce bo sansa, bom sla se enkrat na 3d, sej mi bo mende spet en zmanjkal proti koncu. Cene se pa razlikujejo med ordinacijami in tudi mesti. V Postojni je recimo 20 eur cenejse kot v Lj., pa se malo pozanimaj.
jana nas se slini kot buldog zadnji teden, pa mu zgleda trojke ven prebijajo. je bilo par mesecev zatisje pred zobki, ko jih je pa do prvega leta pridelal ze 12, zdej ima 15m pa so spet zaceli. in je tudi prvic dobil vrocino zaradi njih, mende so dlesni zdej trse kot pri prvih zobkih. Sicer pa so fajn kakrsnakoli grizala pa hladila, ce ni tega, prav hitro dobimo zobe v kozo kamor pade. Calgel mu je pred meseci olajsal bolecino za toliko casa, da je lahko zaspal, pa vsec mu je bil. Mogoce bi tvoj rad odpiral usta za gel. Sicer se mu pa jaz ne upam dati prstov v usta ker savsne do krvi

, tko da sem ocija zrtvovala za zobke prestet, pa naju mali ni razocaral pri savsanju, je k mala piranja.