IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
tole okoli posteljice pa drzi - sem se ravno pred par meseci pogovarjala z mojim. sem ze dvakrat rodila, pa sploh ne vem, kako ta dejansko zgleda. in sem si rekla, da tokrat bom pa rekla, naj mi jo pokazejo. do zdaj sem jo vidla le na razdalji par metrov, ko so jo vsi pregledovali, ce je ok...
Jaz imam pa prov take nazorne fotke moje posteljice, jih dam lahko gor, če komu to ni ogabno

Pri porodu je bil plan, da MM vse posname, potem je šlo pa malo po zlu, ker je bila ena babca taka tečnoba, da se je sredi poroda (jaz sem glih iztiskala) začela dret na MM-ja, da kaj mu je, naj raje meni pomaga

, jaz pa nazaj, da halo, da mi itak nima kaj pomagat in da hočem, da snema

... V glavnem, on je vmes itak že prekinil, tako da imam posnet samo začetek poroda, ostalo pa samo poslikano

(tokrat bom babcam že v naprej povedala, da bomo snemali in naj skrbijo za svoje delo

). No in to je še eden izmed razlogov, da MM misli, da porod sploh ne boli tako zelo

; sem še danes kdaj jezna, ko pravi, da mi sigurno ni bilo panike, če sem lahko vmes govorila, pa še potem sem izgledala kot iz škatlice in ne tako kot une reve iz filmov

... no, saj sam porod, ko začne otrok prihajat ven, v primerjavi s popadki, ni omembne vreden... ko jaz pravim, da je porod groza, mislim predvsem na zadnjih recimo 30 min grozno bolečih popadkov.